Nem játék ez,nem árt szem előtt tartani,csak módszeresen!Üdv a klubban! Tényleg ez az a hely ahol centenként sokat lehet keresni.Van likviditás,pörgés,nyerés,de itt is be lehet szorulni,vagy elvágni a bukót.Szóval ez is TŐZSDE,csak egy hangyafa@al nagyobb mint BÉT.Nekem 50-50% a tőkemegosztás. HS!!!
Photo, ne sajnáld, én is veszem lefelé azt tudod, ugye, hogy egy rv sosem megy csak lefelé kivéve a ganéj rv-ket, de ez nem az én mindig arra gondolok, amikor veszem, hogy milyen szép lesz, ha megindul felfelé hidd el, tavaly átéltem ezt 267-től 370-ig és nem bántam meg:)
Én is úgy gondolom, hogy a set nem ennyi volt. Pihen egy kicsit, aztán majd újra nekiiramodik. Akkor már remélem elmegy addig, hogy sobadi is felkeljen.
köszi, megtisztelsz a beírásoddal, bár a "kisasszony" korszakom már elmúlt, a zöldségkedvelésem sült húsokkal változatlanul megmaradt:) különösen szeretem a rántott zellert kicsit "lebutítva", azaz tejes -fokhagymás- sós vízben előfőzni félig , elvéve az agresszív ízt belőle ez az amcsi piac: ott minden kicsi megy ezek szerint, de én egyelőre a saját nagyon lemaradó hazai kicsijeimmel vagyok elfoglalva de minden jót és sok sikert !
Azt észre vette valaki, hogy lassan nincs 1 dollár alatti részvény a nasdn se a nysen? Az egyiken 3 db a másikon 1 db. A négyből aki marad estére 21:50-kor megvásárolom 10% hoz másnap nyitóban. Jöhet a 2 dollárosok kitakarítása nasd 90 db nyse 13 db
nem gondolom, hogy set ennyi volt csak nem keverném össze a futurral, ahol tényleg rengeteg eladó volt 80-on, azért nem tudott indulni, és ezzel a műfelhúzással, ami látható, hova vezetett
Ügyesek voltatok, nekem sikerült egy elég combos bukó napot összehoznom, csupa hülyeséget csináltam ma, biztos voltam abban, hogy ma lefordulunk, de rendesen benéztem.
Futurban ott áltam 5 k-val vételen 85-ön, most töröltem, mert szerintem adják ezt még jócskán lefelé. Setet 90 körül veszem, ha lesz annyi. Nutex kezd jól alakulni, abból még van nagyon sok.
cig-ben megy tovább a gyötrés, ma néztem, beállt 305-re is 15 K vevő, 301-re is 15K vevő, a 303-on álló 10K stabilan ott van mindig, szóval 301-ig volt kb 60K vevő, mégis a "disznó" győzött , azaz a lebarmoló vajon meddig lesz így?
nem is csináltad rosszul a mai napot, gratulálok ! :) adtál, vettél vissza én is így tettem, csak nekem a set az érdekes, futurban egy egymást tipró átverős hozzáállást érzek ---- úgy értem, egy mesterséges felhajszolást a set miatt és persze a mesterséges felhajszolás eredménye a mai nap futurban 95-ről 85-re set-et is megtépték lefelé, de én sokkal jobban bízom benne ennek ellenére holnap, ha 90 alá adják, veszek még
leves