Az egész táplálkozástudományt jól túltolják.Persze ez érthető is,ebben a körben nem meglepő,mert mint mindenkit aki üzlettel foglalkozik egy dolog érdekel:A PROFIT!!Persze az emberi hülyeség határtalan és a pokolba vezető út is jó szándékkal van kikövezve,de nem kell minden "okosságnak"fel ülni.
Nem kell messzire menni,csak egy 50 évet vissza.Mit ettünk ,milyen összetétellel,gyakorisággal stb.Mennyire voltunk betegek?A mai problémákat lehet sok mindenre fogni,csak a rajtunk kívül álló un.felgyorsult világra való hivatkozás a legegyszerűbb.Nem kell az étkezéstudósoknak felülni,mert a biológiát ők sem tudják felülírni.Vissza a természethez!Az alapokhoz!Víz/folyadék/-rost-fehérje-ásványi anyagok-vitaminok ilyen egyszerű.Nem kell hókusz-pókusz,ezer éve így működik minden szervezet.Jól kitalálta a teremtő,csak félremagyarázzuk.A gabonafélék magvain található káros,nem egyszer gyilkos toxinokat tartalmazó gombák jelenlétéről otthon is meggyőződhetünk,ha egy nedves szalvétára kistányéron lefedve tartunk 3 napig teljes kiőrlésű lisztet,műzlit,zabpehyhet,kenyeret,20-25 celsiusfokon,mindig nedvesen.A látvány fokozható az idő hosszabbitással,csak a végén ne lepődjön meg senki,aki az alapvető mikrobiológiai ismeretekbe nincs otthon.Maga a cikk jól összeszedett és igen tanulságos!
Nem kell messzire menni,csak egy 50 évet vissza.Mit ettünk ,milyen összetétellel,gyakorisággal stb.Mennyire voltunk betegek?A mai problémákat lehet sok mindenre fogni,csak a rajtunk kívül álló un.felgyorsult világra való hivatkozás a legegyszerűbb.Nem kell az étkezéstudósoknak felülni,mert a biológiát ők sem tudják felülírni.Vissza a természethez!Az alapokhoz!Víz/folyadék/-rost-fehérje-ásványi anyagok-vitaminok ilyen egyszerű.Nem kell hókusz-pókusz,ezer éve így működik minden szervezet.Jól kitalálta a teremtő,csak félremagyarázzuk.A gabonafélék magvain található káros,nem egyszer gyilkos toxinokat tartalmazó gombák jelenlétéről otthon is meggyőződhetünk,ha egy nedves szalvétára kistányéron lefedve tartunk 3 napig teljes kiőrlésű lisztet,műzlit,zabpehyhet,kenyeret,20-25 celsiusfokon,mindig nedvesen.A látvány fokozható az idő hosszabbitással,csak a végén ne lepődjön meg senki,aki az alapvető mikrobiológiai ismeretekbe nincs otthon.Maga a cikk jól összeszedett és igen tanulságos!
leves