Szerintem: Cölöp úrral egyetértésben. Est elmegy 139-140-ig, lehet felszúr 140 fölé. Kulcs, ha napizni akarsz vele, +200-250 pont lehet benne, de elképzelhető, hogy réssel nyit...:-) Futur: nyitás után megnyomják lefelé. Aztán nagy forgalommal megrántják felfelé. Eltömögetnek 120 körül. Amikor mindenki happy, és tele a könyv, akkor bealázzák. Ez csak amolyan megérzés, mindegyik...
Igen, engem is megijeszt már a 4ig, jó lenne kiolvadni belőle. Jaja, Futurt eladtam, lehet elforintoztam. De ma kgy után a fórumban nem olyan nagy a lelkesedés, pedig már kijött a közlemény, lehetne megbeszélni mi történt. Meglátjuk holnap hogy reagál a piac.
Egy kis segítséget had kérjek már. Használ valaki Random Netboon-t? És ha igen, akkor látja a zárás után, hogy db részvény marad vételi vagy eladási oldalon? Én régebben láttam, de most nem látom. És nem tudom, hogy a számítógépem rossz vagy változtattak valami a rendszerükben. Előre is köszönöm
ma álltam egyébként opusban vételen 276-on, azt nem kaptam, appeninnt vettem 351.5-ön ------ már Dunát lehetne rekeszteni az appeninn és a cig papírjaimmal
köszi feel, és még annyit wallissal kapcsolatban, hogy valamit érzek, valami gyorsvonatot, de minden nap megcáfolja ezt az érzést, mégis úgy gondolom, nem vághatják végleg tönkre a papírt, ez sem fog kimaradni egy felívelésből a kérdés már csak a mikor....
leves