igen, de van logika benne, mert eddig 285-től fordult 300 fölé, most Maximova megjelölte a 263-at, szóval hiába pokoli rv, azért itt is vannak korrekciók
Nem azt mondtam, hogy nem jogos. Nálam 75-77-nél kezdene érdekes lenni. De sose legyen ott, inkább ne legyen Setem, annyi papírba beragadva fosztották már ki magukat az emberek, nem kell több...
Nézegettem, nézegettem az emlegetett 214-es rést, meg a 219 körülit, de szerintem nem klasszik. Viszont nagy támasz van arrafelé, inkább, mint 250 körül. Évának csak vicceskedtem a 251-el...🙄 Én úgy látom, hogy amíg az indikátorok nem fordulnak, és jeleznek be, addig bottal sem szabad piszkálni, szintenként beállni venni, és hasonlók. Legutóbb én is vettem 302-262 között - mondjuk dobtam is 321-en, mint a forró krumplit, az első rezdülését - de ez most más lesz. Tuti nem úgy lesz, ahogy egyesek elképzelik: megfordítják “itt”, elviszik “eddig”. Tehát a 250-en akár átmehet, mint kés a vajon. Autodidakta “technikus” vagyok, de azért nézek egyszerűbb alapindikátorokat, mozgókat (10-ből 7-8 alkalommal OK), amíg nem jelez be a CCI, RSI MFI, megtámogatva stoch RSI-vel, addig bele nem nyúlok, mindegy látszólag mennyire “olcsó”, érzetre... Ja, és tök rendes volt tőled, hogy felhívtad a többiek figyelmét az MFI-re az Est Szektában...👌 Sorra jövögettek a tech jelzések, de a mai nappal majd minden fordulót jelzett. Hogy milyen hosszút, ki tudja, de akár 135-140-ig elmehet... Lehet, hogy holnap napizok én is egyet benne, dec. 13. óta nem nyúltam hozzá... Kaptam egy megerősítést...👍
leves