Én sem értem Stayerkét... Milyen árfolyamot vár 4ig be? 1 jelentéstől...Ha nem tudta figyelni akkor nem szóltam.. Ha tudta de mégsem lépett a takarekbankos buliba akkor nagy hibának tartom...
Nem vettem MBHt, teljesen elvette az eszem(és a pénzem) a 4ig. Még egy kevés 4ig vételre várok aztán reménykedés a jövő heti Q3ban. Nem áll jól a szitu. Ha nem fordul legkésőbb szerdán, akkor ez bukó eladás lesz, nincs mese.
Törölt felhasználó2023. 11. 23. 17:44
Amúgy ovatosan mert mikulés raly sem tart örökké.nemsoká vége.
Jó eséllyel a zöme csak spekuláció. De alulértékelt volt ez is (mondjuk a BÉT-en nincs ezzel egyedül). Kérdés a nagyok mit akarnak kezdeni a "szuperbankkal". A NER-es oligarchák amúgy zsebből vehetnek többet, mint amennyi ma forgalom volt, ezért is elég kiszámíthatatlan. Ma háromszor álltam be rossz helyre ahelyett, hogy simán csak vettem volna piacin, legjobb lenne ezt most elengedni egy időre és csak akkor nézni meg, amikor a "legnagyobb öt vesztes" oszlopban lesz feltüntetve egy korrekcióban.
Grat, nekem ez elment, olyan visszarántásokra álltam be egész nap, amelyeket most kivételesen nem játszottak meg. Fáj is erősen a teszetoszaságom. Pedig anno még erről a szintről is volt FHB-m..:) Most már csak azt kellene kitalálni melyik lesz a következő közepes cucc, ami megrántanak három napos csodára.
lányom szerint a kevesebb összetevő több lett volna:) azt mondta, anyu, elég érdekes egy falatban találkozni a zöldborsóval és a kígyóuborkával:) hát.... igaza van:) a kicsi csak sonkát, krumplit, főtt tojást és sajtot fogadott el, sós görög joghurttal , lehet, ma ő járt jobban:)
stayerke, a mai felnőttvacsi: https://femina.hu/recept/orosz-sonkas-zoldsegsalata/?token=01aab73dbd75b685541a5f13d21841f7 lényegében semmit nem tartottam be a receptből, mert sokkal több lett a mennyiség, másrészt brokkolit és karfiolt is tettem bele, sokkal több lilahagyma, és csemegeuborka helyett kockára vágott kígyóuborka került bele , és fekete olajbogyók félbevágva és még mustár a szószba , addig kóstolgattam, amíg belekerült még koriander és petrezselyem is frissen , és sok apróra vágott gouda sajtkocka más, de nagyon finom lett:)
a 400-as nap másnapján már volt egy próbálkozásuk 351-ig letépték nekem jobban fájna, ha 258-as és 297-es vételt szorongatva átélnék egy 325-ig lerántást, mint így, hogy most nincs mélyről vételem
leves