biztos a balfácánságomról vagyok híres:) amcsik zárása se ilyen, se olyan dow pici minusz, nasdaq komolyabb menjen már fel ez az opus 430-ig aztán kalap, kabát :)
elkezdtem begyűjteni a legszebb virágbokrok magvait jövő tavaszra mármint a magokról ültethetőket egy vakondka dúvadkodik a kertben, akkora túrásokat csinál reggelre, hogy egyik nap azt hittem, egy macska fekszik ott persze a legszebb füvet barmolgatja szét
ja, még egy vicces dolog: nézz bele az épduferr topikba:) tegnap este orbitalis írta ott, hogy "évike is belevett" ---azaz én erre az az ürge, aki 100-ra várja, dobott egy hátast, hogy akkor ő kiszáll :) félelmetes lehettem a 2250 darabommal :) az ürgének állítólag százezres nagyságrendű tétele van :)
írtam tegnap este, hogy vettem a tegnapi ATL közelében egy kispapírt, ez mondjuk nem volt igaz, mert 41-en vettem és 39-ig lenyúzták, túl optimista voltam megint vételben ma néztem, 44-en álltam eladáson 1500 darabbal és 45-ön 750 darabbal 12: 12:-kor elvittek 85 darabot a 44-es eladásomból na mondom, ezt nem nézem tovább, kikapcs, majd este meglátom majdnem rá egy órával később vitték el az 1415 darabom, 13:09-kor aztán 13: 11-kor elvitték 45-ön a 750 darabom aztán 47-en elvittek 2000 darabot 16: 53: 10-kor de mivel nem láttam a bődületes megindulást, nem tettem be több eladást mára maradt még 4000 darabom , de 44-es vétel , nem tegnapi hát.... lassan járok, nem érek sehova nap volt:) tegnap nem tudtam többet venni, csak 2250 darbot, mert sok vételem nem akartam kivenni más papírból kár, hogy nem tettem, mert 300-as opus vételem nem akar teljesülni viszont itt állok a 320-as vétellel stayerke, vettél ma 316-on, akkor majdnem együtt állunk legalsó vétellel:)
Még kaptam 850ért is 4iget, kis türelem és jó lesz, ezért nem aggódok. MOL kissé meglepő, de tetszik(Z2704), OTP-t elengedtem, egyszer talán majd visszajön értem. Opus mire készül? Vágyam van, de öteltem nincs. Úgy általában nagyon erős mostanság a BÉT, egy kicsit gyanús ez nekem, ekkora rend azért nincs kis hazánkban...
Kicsit hülyén jön ki, hogy múlt héten 315ért pánikeladásom volt, most meg 316ért jónak látom, de azóta volt jó köröm Otpben, Molban és a múlt heti opust is átgondoltam. Most más szempontok vezéreltek a vételnél.
még egy kis kajatörténet : ma az egyik szomszéd áthozott kb 5 kiló paradicsomot, főzzem be, mert az unokái nem kérik, ő pedig nem tud annyit megenni amikor megnéztem az öklömnyi paradicsomokat, megdobbant a szívem ezek ugyanolyanok, mint amilyeneket egyszer egy pázmándi nyaralás alatt ettünk és az a fajta volt ! se só, se semmi nem kell hozzá, maga az élet ezek a gyönyörű sötétpiros napérlelte paradicsomok :)
Nagyon trükkös voltál sajt ügyben, azt hiszem ez a kegyes hazugság kategória! A néptánc nagyon jó hír, a gyermeki lelkesedést ameddig csak lehet, életben kell tartani! 4ighez kell még pár hét türelem, ahogy szerintem az opushoz is. OTP menjen a fenébe, most már azért se veszek bele!
ma a kicsi camembert sajtot szeretett volna enni mondtam, brie van itthon azt nem kér letéptem a brie feliratát, felvágtam a sajtot és mondtam, itt a camembert jóízűen megette paradicsommal és piritóssal :) miközben ette, elmeséltem neki a rain man c. filmből a 8 darab halrúd esetét azt nem meséltem el, hogy így csaptam be őt is:)
stayerke, mai nap legjobb híre, hogy megy tovább a néptánc a gyerekeknek ! nem állami támogatásból, hanem szülőiből de az is szép dolog, hogy sok szülő összefogott és nem hagyják, hogy a gyerekek álma a semmibe hulljon hajrá gyerekek, hajrá néptánc, hajrá jó emberek :)
szíved csücskét már nagyon eladnám 920-on:) opust megint nem kaptam 300-on, remélem, ez jót jelent egy kispapírban kaptam napi ATL közelében, úgy okádják lefelé, mintha menekülnének belőle, egyesek viszont 100-ra gondolják az árfolyamát ---- na hiszen :)
leves