ma két kis vacakban nyertem, nem sokat, mindegyik kínlódik általában tarts ki, lehet, megkapod az otp-t, ahol szeretnéd görög módra favát csináltam ma, sok sült zöldséggel és fekete olajbogyóval és mivel 3 szilvafa is van a kertben és már nagyon finomak a szilvák, szilvás sütit csináltam, nagyon finom lett, a receptet a neten találtam , egyszerű volt megcsinálni https://www.nosalty.hu/recept/szilvas-gyors-suti
Minden életkorának meg van a maga szépsége, ha ezt elfogadjuk és eszerint élünk, könnyebb rátalálni az egyszerű hétköznapi boldogságra, nem kell kényszeresen üldözni azt a megfoghatatlan érzést, amit a média próbál ránk erőltetni.
stayerke, előtted az élet:) nekem 40 évesen minden ujjamra akadt volna egy pasi, a lábujjaimra kettő is :) de már lenyugodtam, ma már csak az érdekel, hogy mivel lepem meg a kicsit:) ma is sikerült, gyorsan bekevertem palacsintatésztát és belereszeltem egy almát, 6 kis dundi palacsinta lett 2 sütésre, aztán fahéjas porcukorral meghintettem az összeset, a kicsi szerint "világszakácsnő" vagyok :) valójában csak tudom, mit szeret és mit fogad el csemegének
stayerke, én sem érzek semmiféle irányt, de ma is sikerült 1 kispapírban nyernem, a nélkül, hogy néztem volna, tehát van remény:) amit az otp-ről írtam, komolyan gondolom, megszivatnék egy pár "nagylegényt" de ez csak az én vágyálmom, nem vagyok otp alapkezelő, sem utasításadó nekik
Nagyon lefagyott a BÉT, vannak vágyaim egy korrekciót illetően, de jelenleg nem érzem az irányt. Utólag is jó döntésnek érzem, hogy egy kis részét eladtam, a nagyobb részt pedig tartom. Azt nem írtam szerintem, hogy Mol osztalékból Molt vettem pénteken. Még mindig foglalkoztat, hogy valamennyi részvényt átváltsak-e PMÁPra...
Igen, a fúzió már meg van, de az opus azóta egy nagyon rövid időszakot leszámítva csak esett, és 100nál fordult mostanában. A férjem 4igben nyert és vesztett sokat(a nyerés részét örököltem😁), én inkább a nagyokkal szeretek foglalkozni és beérem kevesebb plusszal, így jobban alszok.
leves