nem a boruláson múlt, hogy nem a kajakos oszkárt választottam, hanem gábort , aki a férjem lett , de ez már nem ide tartozik :) az eddigi sem tartozott ide, de éljen a nyár és a jókedv:)
Baromira örültem volna, ha marad a három kis tündér, de szeptemberben jön a negyedik, aki várhatóan szintén kislány lesz. Így még jobban örülök. - Ez a kislányomék részéről. (Fiam 39 szingli.)
El tudom képzelni, ill. elhiszem, hogy az volt számotokra fontos amit csináltok. Hogy esett az eső vagy sem, kit érdekelt? (Esetleg a nézők kevesebben lettek.) Ti meg még inkább győztesnek éreztétek magatokat. Nah, megint tanultam valamit. Így kell neveljen nekem is a három angyal kislány unokáimat, akik nemsokára négyen lesznek!
ja, és egyszer régen volt egy kajakos barátom, rábeszélt, hogy üljek be a kajakba, majd ő segít, azonnal lefordultam a víz alá a kajakkal, kiordítottam neki, hogy hülye:)
az eső csak ürügy volt a jó érzéshez, amit az esőtánc hozott:) el tudod képzelni, hogy a zuhogó esőben táncoltunk fürdőruhában? annyira jó dolog meglepő módon viselkedni:)
ma két újdonságot is összehoztam : az egyik a levelestásztába töltött sűrű spenótkrém nagyon sokféle reszelt sajttal ----erről már régebben írtam, hogy szeretem a spar-ban kapható spenótos párnát, de ezt sikerült tökéletesíteni a reszelt sajtokkal --- és csináltam életemben először citromos piskótát sok citrommal és meggyes-almás -fahéjas töltelékkel , nagyon finom lett:)
Pár évig versenyszerűen eveztem. Amikor vízen voltunk és edzés közben eleredt az eső, majd szakadni kezdett, azt élveztem legjobban. Aztán sok évvel később edző is voltam. Volt tanítványom olyan gyerek aki ilyenkor sokkot kapott!
lelkileg, testileg helyretesz egy kis esőtánc a kisunokával :) mindenkinek szívből ajánlok egy kis esőtáncot a szerettével:) kellékek hozzá: eső, jókedv, szeretett személy/ek/és sok nevetés, mozgás:)
Hormonoktól függetlenül, ha az elvégzett edzés után (legyen az gyúrás, kerékpározás, futás, úszás, gimnasztika stb.) úgy érzed, hogy az izmaid tónusba kerültek, teljesítetted amit aznapra kitűztél az jó érzéssel tölt el, nagyszerű dolog. Lelkileg, testileg helyre tesz!
Mozgástól valami boldogsághormon szabadul fel. Nemértek hozzá,de valami ilyenre emlékszem. Lényeg,hogy gyúrástól nem éreztem ilyent soha. Biciklin meg mindig. Nekem ezért szimpi a canga. Persze nem vagyunk egyformák,így kinek mi. Már azt is megkaptam,hogy az egy marha, aki ezt kitalálta.Biztos jobb, otthon nyomkodni a telefont.
leves