🍎🍏🍎🍏 tessek 🤗 Rossz almom volt es most nem tudok vissza aludni.Teged olvasva,meg is eheztem🤭 ennem nem ldhet mert reggel laborba megyek , rutin teljes verkep...Ma meg nem lesz meg a 12 K arfolyam.Ezen a heten eloszor kezdtek el aggodni a befektetok a varhato recceszio miatt,keves orszag tudja majd elkerulni,mi szvsz nyakig benne leszunk.
kérek egy zöld és egy piros almát ! :) gyerekek, itt csoda jó dolgom van, ma kaptam 3 karalábét, 3 cukkinit, 2 kistököt ajándékba, ezekből karalábépogácsa, karalábéleves, cukkinis-sajtos tészta, és tökfőzi lesz :) karalábépogácsa receptje: a világon a legegyszerűbb: lereszelni a karalábét az almareszelőn, annyi lisztet csak hozzá, amennyit felvesz, de könnyedén,tényleg csak keveset, olajat hevíteni a teflonban, utolsó pillanatban megsózni a karalábés cuccot,hogy ne eresszen lét, pogácsákat formázni, sütni , a oldal, b oldal, addig, hogy a karamellizálódás látszódjon, aztán bármiféle mártogatóssal nagyon jó ---- vagy fokhagymás sós görög joghurttal, vagy édes chili szósszal hajrá otp 12000!
Ha csak 5 pontal is,de a fontos 11600 felett tudott zárni OTP .Ez pozitiv,rövid távon. Bovli kategória egyelőre szvsz elkerülve-de lehet negatív meglepetés is.
végülis, bár sztem esélyes h megy lentebb. mégis eladtad 12 felett? Letört a formációból. Számoltam vele hónap elején, csak azt nem tudtam még megítélni hogy ez csak egy kanóc lesz a juli havin, vagy kuka.
11600-tesztelését várom már 1 hete otp-ben.Ha 11580 támasz elesik,akkor még nagyobb esés is benne van a technikai kép alapján.Tuti tipp nincs,csak óvatosan. A mai nagy mértékű forint gyengülés is adott egy löketet neki a lejtőn.
Köszönöm a hasznos tanácsokat-meglátásokat-véleményeket kerékpár választás ügyben.Igy igaz,rengeteg szempontot kell figyelembe vennem,ezek közül a legfontosabb,hogy egyéni izlésemnek,adottságaimnak megfeleljen :DD
Igaz bocsi!! 30-27 : ) Hathor: Igen ő lenne a Fitness! A másik, ez nem korfüggő! Zsuzsa egy fiatalos csajszi.Igazából ez agyban dől el,de ezt Zsuzsa jobban tudja,hogy ő mit érez.Egyébként mint mondtam, van mindegyik.Így tudom,hogy nincs különbség ülés póziban.A kormányt odarakom ahova szeretném,vagy nekem kényelmes. Használtnál mondjuk más a helyzet a vágás miatt.Villa csere a megoldás. De ez most mindegy is. Én csak a próbát javasoltam. Egyébként Zsuzsának pont a Fitness állna jobban,már ha divatozni is szeretne. Szerintem csajosabb és fiatalosabb egy Fitness. Mi is közel a 60-hoz,még is a fitness a favorit. A játszni könnyű tekerés és gurulás mindent felülír.Kicsit instabilabb a vékony kerekei miatt,de ezt megszokja az ember hamar. A párom mindig mondja,hogy ezt mennyivel könnyebb felhozni a pincéből.57 kilójával érthető. Az én karbonvázasomról nem is beszélve.7 Kg Kb. Más,nagyon más a két bringa. "trekking vs fitness" Van még egy előnye! Ha megyünk valahova és szállítani kell a vonóhorgos szállítón a könnyebbség végett jobb. A tetőn való szállításról,nem is beszélve.Súly!!! "Puding próbája az evés" Mielőtt vásáról valaki,próbálja ki a különbséget!
leves