nem, úgy gondoltam, hogy dobálják el ATL-en a kicsiket, mert egy kicsi beindult én veszek néhány kicsit, mert nagyon gyorsan dobálják el némelyiket hatalmas eséssel így gondoltam a türelmet
ezekben a kicsikben az van, hogy ráharapnak, mert régről emlékeznek, hogy jó volt, a többi kicsiben meg dobálnak a meginduló másik kicsi miatt nagyon röhejes, de ezt érzékelem , nulla játékosok beindulnak:)
O-pusz puszika :-) képzeld,én aki minden szököévben üzletelek kis pappírban,még nekem is volt egy köröm benne :DDD 153-169 .Utána vissza is esett,de már nem piszkáltam Éva,neked mennek a kis pappírok,van hozzá türelmed.
Én 12200tól terveztem eladni, pozitív esetben kis forgalommal, valami sunyi felhúzással akár 12500/600ig is elmehet szvsz. MOL oszti menet még várat magára.
mult heti szwing csomagom 11530-ról ma realizáltam 11960 és 11975 . 12K elérésére lehet még várni kell. Vissza tesztre számítok 11500 -11600 között, ez az első céláram.Ha ezt eléri,akkor akár 11200-is. Saját várakozás. Ha esetleg 12K fölé húzzák,akkor ez az elképzelés kehet kuka.
gyönyörű szót rakott ki "sólyomfaló" úgy magyarázta, hogy van egy sólyomfa, és alatta egy kedves ló mondom, úgy elfogadom, hogy valaki, aki solymot eszik, és nagyon falja , zabálja "jó, akkor pukkadj meg, ha horrort akarsz" --- mondta:)
leves