Szia. Nem figyelted mostanában a nordtelekomot? Az utóbbi hónapban mintha sunyin araszolgatna fel mini lèpèsekkel. Szigorúan spekára èn bepróbálkozom most egy nagyon pici pár ezres csomaggal hátha nem zuhan be mèg egy kis ideig alapon.
Ne akard elkapni az eso kest. Szepen megvarjuk, amig leert a foldre a hegyevel vagy nyelevel. Aztan felpattan egy kicsiket. Aztan oldalra dol, megnyugszik, es stabilan fekszik, nem mozdul. Na, akkor szep komotosan lehajolunk erte, es ovatosan a kezunkbe vesszuk.
kár, hogy a kicsik is együtt hanyatlanak az otp-vel, pedig ilyenkor lehetne jó kis meglepő futamokat rendezni :) már egy kicsit kaptam, futurt 23.3-on, de még nem a teljes adagot...
a 10500-as vételt kihagytam, de a 10400-asnak nem tudtam ellenállni, próbálok várni 10200-ig a következő vétellel de azt be kell ismernem, hogy a korrekciós véleményűek győztek, és egyelőre vesztésben vagyok újra
volt már, hogy görög joghurtot vettem 499-ért, mert nem veszek sosem tejfölt, a görög joghurtot úgyanúgy el lehet vinni sós irányban, mint a tejfölt, csak ezerszer értékesebb, édes irányban is el lehet vinni a görög joghurtot, ma kaptam 299-ért a lidlben, december 13 a lejárata, el fog fogyni:)
Jól teszed, ha óvatos vagy, bár már túl nagy tér nincs lefelé, lehet még 10 alá se fog menni!? Én 10310től lefelé több helyre is beállok és várok! "Legideálisabb" forgatókönyvem szerint 98xx lesz a forduló
ma megkaptam egy 7 évestől a kioktatást otp-ről: mondom a lányomnak, hogy még nem adom fel, vettem tegnap 10600-on megszólal a kicsi: -----jujj, ez az otp veszi el a mama pénzét, ne vegyél semmit belőle ! ----hallgatok rá, lassítok a vételekkel:) a 7 éves guruka mindent tud:) tényleg túl gyorsan okádják lefelé, vigyázok a vételekkel
amcsik rohadt lehangolóan végeztek, tragédia: dow: + 31 nasdaq: - 20 sp: -4 katasztrófa, hétfőn beállok venni otp-be 10500, 10400-ra de: " k@rva hamis a baba" szerintem , egyre inkább , ahogy mol és richter nem rezdül na, majd kiderül jövő héten hogy döntik be az otp-t .... maradok annál, hogy veszem lefelé valószínű nemsokára nagyon jó lesz eladásra
leves