akkor most megvan a tapasztalatod az én nagy ijedelmemből zárás után nem lehet átrendezni semmit, mert kiírja, hogy nincs rá pénzed, kapjál nyugodtam frászt holnapig:)
nem jött üzenet a tegnapi megbízás kivételekről , csak az otp vételről csak tudod, a randomban lehetett vígan rendezkedni zárás után is, ott mindig a valóságot láttad azonnal:)
Hát ha zárás van, akkor gondolom Ő sem tudja kivenni a zárt üzletből, ezért hívják zárásnak. De ezt csak gondolom, nem tudom. Ha zárva a BÉT rendszere, és nem küldi el neki hogy oké kivette, akkor nem tud a program tovább futni, majd csak reggel "nyitáskor" hogy oké kivettem. _szerintem_
megijesztett tegnap. hogy kivettem 13 000 darab vételt egy papírból és nem engedte lejjebb visszatenni ----- ennyire ostoba rendszer, hogy zárás után nem érzékeli a valóságot, rám meg a frász jött, ezek szerint sosem zárás után csináltam átrendezést, 700 000 forint hiányzott, annyival lett több ma reggel
Az Erste Bank bankszünnapot tart 2022. 12. 01. 18:00 és 2022. 12. 04. 23:59 között, fiókjai zárva tartanak. A bankszünnapokon az Erste Befektetési Zrt. online kereskedési rendszerei (NetBroker, NetBrokerPro, NetBrokerGo, George Investment, Hozamplaza) és ügyfélszolgálata a szokásos nyitvatartással működnek, azaz december 2-től is elérhető lesz:
a tőzsdei kereskedés hazai és külföldi piacokon,
a deviza ügylet,
a kötvény és struktúrált kötvény jegyzés,
és az állampapír forgalmazás.
A bankszünnapokhoz kapcsolódóan azonban egyes szolgáltatásaink – különös tekintettel a pénzforgalomra - nem lesznek elérhetőek.
Nem lesznek elérhetőek az "Átvezetés bankszámláról" és "Átvezetés bankszámlára" funkciók a rendszereinkben, azaz nem tudja majd használni a pénzátvezetés bankszámla és értékpapírszámla között funkciót az érintett időszakban.
Sajnos van ilyen, majd helyreáll.Hétvégén az átvezetés menü tünt el, az átvezetés utalásos meg kiírta h adjam meg a számlaszámot, de be van írva.Sztem totál megbízhatatlan.
ma betettem egy kispapírba vételeket, összesen 13 ezer darabot, azt nap végén kivettem, vissza akartam tenni lejjebbre, azt írta az erste, nincs rá pénzem fölötte levő vételekre volt pénzem 13 000 darabra nap végéig, , lejjebbre már nem lett pénzem , miután kivettem a megbízásokat és lejjebbre vissza akartam tenni más papírba nem tettem vételt, csak hogy értsétek a helyzetet
Minden részsikernek örülni kell, nem könnyű szakma ez! Hát igen, amcsi zárás elég nagy szembe szél lesz holnapra, de szerintem nem fog napokig időzni 10k alatt az OTP, szóval időben kell nyomni a vételt!
leves