senior, én ma boldog vagyok jó volt a nap közbeni program, jó volt, hogy nem meredtem a gép előtt lesni a semmit jó volt röhörészni a barátnőmmel és jó volt, hogy megvettem az ajándékokat, amiket terveztem
örülök, hogy kihoztam a maximumot a témából :) akkor mondd meg neki, hogy zellernéni drukkol neki, ott lesz a háta mögött és segít győzni, ezt egy zellernagymama üzeni :) hajrá, kis borsgyerekek ! :)
helyes:) akkor mondd meg neki, hogy erős, mint a zeller legyen:) és erős, mint a bors! :) és erős, mint a chili:) gondolkodom, de egy jóféle kínais serpenyős kajában összejöhet a 3 íz
stayerke, tényleg katona vagy? megleptél :) éljen a fiad, sok sikert neki, mondd meg, hogy zellernéni is drukkol :) inkább ne mondd meg, mert nem fogja érteni a zellernénit:)
Szia! Ma elment az egész napom, katona vagyok, lőgyakorlat meg ilyenek... Ahogy látom ma úgy is csak mozi lett volna! A MOL mínuszt én is már fontolóra vettem, de mivel OTP se valami acélos, még várok vele! Hétvégén fiam focitornáján leszünk Debrecenben, nekem most az lesz a világbajnokság! Szép hétvégét nektek is!
ma 2600-2660 közt mozgott, tehát mozog, a brokiknak is kell valami haszon napon belül, de azt már kötve hiszem, hogy egyhamar 2800 legyen a mol pedig milyen jó ötletnek tűnt tegnapelőtt a 2900 után venni 2802, 2780, 2752-n az a baj, hogy a hatalmas zuhanásokat nem szoktam bekalkulálni ... igaz, tegnap reggelre jött meg a hatalmas zuhanás, a 95%-os elvonásra ---- ezt végképp nem tudtam előre kalkulálni
semmi füstölt husim nincs itthon, csak baconszalonnám, de az meg kell a túróscsuszához majd, nem áldoztam be:) ---- takarékos asszony jeligére ---- a krumpligombóckák nagyon finomak, sokféle levesbe szoktam betétként
ha bableves, akkor az nálam csakis a hagyományos, Jókai féle, abban is van jó sok zöldség (még zeller is!!), szóval addig ok, a te verziód is :) viszont kell bele a fülstölt husi az íz miatt (is), na meg jó sok csipetke. petrezselymes-fokhagymás krumpligombóccal még nem próbáltam :)
már megint mit főzök? jó kis majorannás bablevest sok kolbásszal és nagyon sok zöldséggel, erre megint mondhatod, az meg milyen bableves? hát magammódja, sok sárgarépa, fehérrépa, zeller, karalábé, hagymaözön, és a végén petrezselymes -fokhagymás- tojásos- krumpligombócok is:)
leves