valami nagyon jó kedvem van most :) nem tudom megmagyarázni, talán azzal függ össze, hogy egy hónap után ma érzem először otthonomnak az új lakást még néhány lakástextil hiányzik, de már érzem, hogy " ez az"
"és a szánkózás a királydombról nem volt ott semmi extra, csak mi" Ma meg csak a bringam es en voltam ott :)Na meg a dombteton a furdorucis nagyik camping szekekkel :) https://kepkuldes.com/image/W7VEKg
voltak csodálatos telek, amikor térdig jártunk a hóban a ligetben és görgettük a hóembereket azzal a jó tapadós hóval és a szánkózás a királydombról nem volt ott semmi extra, csak mi, felnőttek és gyerekek
valami akkor halad 30 évig laktam ott, volt 2 jó játszótér , azokat eltúrták pedig 2 nagyon jó játszótér volt és sétautak, fák, padok, ezernyi zug, ahol jó volt felnőttnek és gyereknek is
jó lenne nekem most 3 papírom van, amibe sokat tettem: richter, futur, est és sok más kicsi is van, nord, appeninn, set, opus, nemmondommeg, nemmondommeg, tehát még 6 nem annyira fontos
tényleg elképzelhető, hogy bemozdul végre a wallis, mivel agyongyötörték de asajnos ma nem kaptam, szerintem túl alacsonyra álltam vétellel és nem is figyeltem, mert annyira lekötött ma az est
Kedves Éva! Nagyon bírom, amit a tőzsdén művelsz, sokat olvasgatom a hozzászólásaidat. Konkrétan most az ott1-re szeretnék rákérdezni. Amit látok: napokon keresztül tapadt a boli felső szárára, s most áttörte. Tegnap elég nagy forgalommal, s ma is - önmagához képest - nem kevéssel megtartotta az árát. Csak én látom bele, hogy elhagytuk egy jó időre a 270-280-as értéket? További sikeres kereskedést kívánok! Üdvözlettel, az öreg, de még mindig nem túl tapasztalt Tintahal
leves