ez az ember bele fog betegedni a saját tehetetlenségébe és a mérhetetlen irigységébe támadta ez már zsoltee-t, HóStruccot, szóval majdnem mindenkit, aki sikeres a kereskedésben
na most van egy "muki", aki most tanul elemezni és általában rám célozva azt irogatja, hogy szerencsém van az eladásokban na most elmondom innen, hogy a szerencséhez TENNI is kell valamit, például venni egy papírt lefelé, hogy aztán felfelé adni lehessen, és akkor már nem szerencsével, hanem ésszel történik minden, mert én döntök, hol adom a lentebb vetteket :)
hát.... háromnegyed ötkor kaptam egy telefont, fontos volt, nem láttam a zárásokat appeninn 436-os vétel 444-en kiment, de csak a fele a betett tételnek 242 darabom ment ki ,pedig megnéztem, 15k-val ment a buli így jártam ---- ez a vétel egyébként régi, augusztus 15-én kaptam 1500 darabot est-ben is legmagasabb eladásom 121.6-on lett, de ha megy tovább a jövő héten, akkor van még 119-től nagyon sok eladnivalóm ---- mert persze, amikor lefordult 126-ról, én már 121-től vettem lefelé nem angoltanár vagyok, hanem magyart tanítottam külföldieknek 35 évig
leves