vágnék, vágnék, de lehet, túl alacsonyra álltam vételre, nem kaptam egyelőre 5K-val állok bent viszont az est ma !!!!! megint nyögök:) 20K-t adtam eddig 119-122.4 közt az utolsó 2000 darabból 122.4-en csak 1950 darabot vittek el, 50 darab ott maradt:) futurból is sikerült adnom, de nem sokat, csak 5K-t viszont az est ma eddig 62 ezer nyereséget hozott:) le a kalapot az est előtt, illetve az előtt, aki ilyen bátran vette
Na, látom Éva holnap belevágsz az AW-ba, üdv a fedélzeten. :) Egyelőre nagy mozgolódás nincs benne, úgyh a kilövést várhatjuk :D Ilyenkor már tudod azt is, hány darabot akarsz venni, vagy az kereskedés közben dől el?
köszi --- és neked is gratula nem is értem, miért nem játszol kispapírokban, hiszen régi motoros vagy .... izé, bringás a Városliget mellől költöztem el, ha holnap arra jársz, kíváncsi vagyok, megépítették-e a nagy beígért játszóteret amikor elköltöztem aug 3-án, még minden fel volt robbantva , ezer daru állt a palánkok mögött
igen, már ma egyszer volt elismerés és köszönet rá részemről de tényleg nem tudok átadni semmiféle titkotnézem a könyvet, beállok a számomra kigondolt vételekre és beállok a sikeresnek tűnő eladásokra persze a könyv mozog és vele mozgok én is, sokat módosítok egy nap de a lényeg, hogy merek cselekedni ---- és nem naponta egyszer, hanem sokszor és gyakran beragadok, viszont általában úgy veszek valamit, hogy előbb-utóbb "kiragadjak":)
bárcsak mindenki ilyen kedvesen provokálna:) na, viszont a nord-ban tényleg alsó- felsőt fogtam a 47.85-ös eladással és a 45.65-ös visszavétellel, bár még nincs vége a napnak.....
leves