Topiknyitó: izesito 2019. 02. 20. 08:57

KÖZÉLETI topik  

Fokozódtak a hazánk elleni sajtótámadások

Tavaly a választások, a Stop Soros törvénycsomag és a Sargentini-jelentés miatt foglalkozott leginkább Magyarországgal a külföldi sajtó – mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója szerda reggel az M1-en.
Az igazgató közölte, saját adatbázisuk alapján minden évben felmérik a Magyarország iránti sajtóérdeklődést.
Tavaly nőtt az országgal foglalkozó cikkek száma, ami főként az áprilisi választásoknak köszönhető.Mintegy 14 ezer cikket dolgoztak fel, és a megjelenések körülbelül egyharmada negatív hangvételű volt, miközben csupán két-három százaléka pozitív, a maradék pedig semleges – tette hozzá.
A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta azt is, csak nyomtatott és online sajtótermékeket vizsgálnak 18 országban, ami 120 médiumot jelent.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Csakisazigazat
Csakisazigazat 2019. 02. 20. 11:05
Előzmény: #2  izesito
#3
Pedig kb. 1100 évvel ezelőtt mi magyarok is valahogy így masíroztunk be , sőt állítólag ki tudja mekkora embertömeget nyilaztunk le , amikor be"vándoroltunk" ide a Kárpát-medencébe.Mégis mivé lettünk.
izesito 2019. 02. 20. 08:59
#2
A kormánynak az EU-n belül képviselt, gazdasági bevándorlókkal kapcsolatos álláspontjáról kérdezte az Euronews újságírója Szijjártó Péter magyar külügyminisztert. Az Euronews szerette volna megtudni, hogy az Egyesült Királyságban élő, ott munkát vállaló többszázezer magyar nem minősül-e szintén migránsnak, utalva arra is, hogy a brit lapok cikkeztek a kelet-európai bevándorlók által állítólag elkövetett bűnökről. „
Nem migránsok. Nagyon nem fair amit most sugall. Eléggé igazságtalan és nem is igaz. Mert két teljesen különböző dolog. Az európai integráció egyik alappillére a munkaerő szabad áramlása. Egyenlőségjelet tenni közte és az illegális bevándorlás között bolondság”
– mondta Szijjártó.
Az illegális bevándorlás az Európai Unió területén kívülről jött az Európai Unióba – tette hozzá.
Az Euronews újságírója azzal érvelt, hogy a britek részben azért szavazták meg a Brexitet, hogy megállítsák a magyar, a kelet-európai bevándorlását az országba.
„Ne sértegesse a magyarokat, hagyja abba! Ismétlem, a magyarok nem migránsok. Szabadon mozognak az Európai Unión belül. Nem tudok arról, hogy négyszázezer magyar, mint illegális bevándorló átmasírozott volna az Egyesült Királyság területén, nem tartva tiszteletben az ország szabályait, nem tartva tiszteletben azt, ahogy a brit emberek élnek.
Mert Magyarországon ez történt. Négyszázezer illegális bevándorló átmasírozott az országon, nem tartva tiszteletben az ország szabályait, nem mutattak tiszteletet a kultúránk felé, elfoglaltak közterületeket„ – reagált a külügyminiszter.
Az a körülbelül 200 ezer magyar, aki az Egyesült Királyságban él, hozzájárul az EU sikeréhez, és az Egyesült Királyságéhoz is. És ezért büszkék lehetünk rájuk. Ez teljesen különbözik attól, amit mi tapasztaltunk, mikor illegális bevándorlók bemasíroztak az országba. Ne tegye őket ugyanabba a kategóriába, mert ez sértő a magyarokra nézve – tette hozzá Szijjártó Péter.

Topik gazda

izesito
2 3 3

aktív fórumozók


friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek