izesito

Regisztráció: 2018-01-25 10:34:11

Hozzászólások száma: 23

Utolsó hozzászólás: 2019-02-20 08:59


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 3
Népszerűség: 3

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "Közös Ország Mozgalom" topikból

A moderálás a "Közös Ország Mozgalom" topik #19 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
klón!

utolsó 20 hozzászólás

KÖZÉLETI topik 2019. 02. 20. 08:59
#2
A kormánynak az EU-n belül képviselt, gazdasági bevándorlókkal kapcsolatos álláspontjáról kérdezte az Euronews újságírója Szijjártó Péter magyar külügyminisztert. Az Euronews szerette volna megtudni, hogy az Egyesült Királyságban élő, ott munkát vállaló többszázezer magyar nem minősül-e szintén migránsnak, utalva arra is, hogy a brit lapok cikkeztek a kelet-európai bevándorlók által állítólag elkövetett bűnökről. „
Nem migránsok. Nagyon nem fair amit most sugall. Eléggé igazságtalan és nem is igaz. Mert két teljesen különböző dolog. Az európai integráció egyik alappillére a munkaerő szabad áramlása. Egyenlőségjelet tenni közte és az illegális bevándorlás között bolondság”
– mondta Szijjártó.
Az illegális bevándorlás az Európai Unió területén kívülről jött az Európai Unióba – tette hozzá.
Az Euronews újságírója azzal érvelt, hogy a britek részben azért szavazták meg a Brexitet, hogy megállítsák a magyar, a kelet-európai bevándorlását az országba.
„Ne sértegesse a magyarokat, hagyja abba! Ismétlem, a magyarok nem migránsok. Szabadon mozognak az Európai Unión belül. Nem tudok arról, hogy négyszázezer magyar, mint illegális bevándorló átmasírozott volna az Egyesült Királyság területén, nem tartva tiszteletben az ország szabályait, nem tartva tiszteletben azt, ahogy a brit emberek élnek.
Mert Magyarországon ez történt. Négyszázezer illegális bevándorló átmasírozott az országon, nem tartva tiszteletben az ország szabályait, nem mutattak tiszteletet a kultúránk felé, elfoglaltak közterületeket„ – reagált a külügyminiszter.
Az a körülbelül 200 ezer magyar, aki az Egyesült Királyságban él, hozzájárul az EU sikeréhez, és az Egyesült Királyságéhoz is. És ezért büszkék lehetünk rájuk. Ez teljesen különbözik attól, amit mi tapasztaltunk, mikor illegális bevándorlók bemasíroztak az országba. Ne tegye őket ugyanabba a kategóriába, mert ez sértő a magyarokra nézve – tette hozzá Szijjártó Péter.
KÖZÉLETI topik 2019. 02. 20. 08:57
#1
Fokozódtak a hazánk elleni sajtótámadások Tavaly a választások, a Stop Soros törvénycsomag és a Sargentini-jelentés miatt foglalkozott leginkább Magyarországgal a külföldi sajtó – mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója szerda reggel az M1-en. Az igazgató közölte, saját adatbázisuk alapján minden évben felmérik a Magyarország iránti sajtóérdeklődést. Tavaly nőtt az országgal foglalkozó cikkek száma, ami főként az áprilisi választásoknak köszönhető.Mintegy 14 ezer cikket dolgoztak fel, és a megjelenések körülbelül egyharmada negatív hangvételű volt, miközben csupán két-három százaléka pozitív, a maradék pedig semleges – tette hozzá. A Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában elmondta azt is, csak nyomtatott és online sajtótermékeket vizsgálnak 18 országban, ami 120 médiumot jelent.
O1G 2018. 12. 26. 11:12
cimbik már  mennek, hogy mellé fújják a FEGYŐR1B !  :)
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 12. 26. 11:10
Sheikh Younus Kathrada még a karácsonyt megelőzően tartott előadást a Muslim Youth of Victoria nevű muszlim ifjúsági szervezet tagjai előtt a kanadai Victoriában.
A dél-afrikai születésű muszlim hitszónok teljes, 38 perces beszéde, amelynek több részlete is alaposan kiverte a biztosítékot mind a keresztények, mind a jóérzésű muszlimok körében, december 23-án került fel az ifjúsági szervezet YouTube csatornájára.
Kathrada a videóban kifejti: súlyosabb bűnnek tartja, ha egy muszlim boldog karácsonyt kíván egy kereszténynek, mint ha embert öl, ugyanis azzal, hogy gratulál az ünnepéhez, el is fogadja azt.
A hitszónok szerint Jézus Krisztus Isten fiaként történő említése is meglehetősen problémás, tudniillik sértő az iszlám híveire nézve.
A beszéd „vitatott” részeiből párperces, vágott videók készültek, amelyek aztán fel is kerültek az internetre. Minekutána egyre többen ismerték meg Sheikh Younus Kathrada gondolatmorzsáit, a muszlim klerikális Facebook-oldalát Boldog karácsonyt! kívánó bejegyzések lepték el, így üzenve a keresztényellenes hitszónoknak.
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 12. 25. 10:46
A spanyol kikötőből induló soros NGO hajó miért az olaszhoz akarja vinni a migráncsot?
O1G 2018. 12. 25. 10:41
#55
Bepánikolt az összes 28 magánbefektető akiket érintett az intézkedés, hogy csak 7000000 vehet fel a biztosított 50000000 keretből.
Mi lesz veled Magyarország? 2018. 05. 08. 08:28
"ÁPRILIS 8. ÓTA TOVÁBB NŐTT A FIDESZ TÁMOGATOTTSÁGA
Kiss Adorján
A parlamenti választás után is változatlanul őrzi előnyét a Fidesz–KDNP, a kormánypártok népszerűsége 50 százalék feletti a választási részvételüket biztosra ígérők között – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készített felméréséből. A kormánypártok tehát tovább tudtak erősödni a választási győzelmet követően. A teljes népességen belül 41 százalékos, tehát több mint hárommilliós a kormánypárti tábor, míg a többi párttal összesen 27 százalék, tehát csak kicsivel több mint kétmillió ember szimpatizál. Így elmondható, hogy nem igaz a kormányellenes tüntetők jelmondata, miszerint ők lennének többségben Magyarországon.
A legvalószínűbb listás választási eredményeket nézve (a választási részvételüket biztosra ígérők potenciális pártpreferenciája) a Fidesz–KDNP-re 52 százalék szavazna. A kormánypártok tehát tovább tudtak erősödni a választási győzelmet követően. A Jobbikot a biztos szavazók körében 19 százalék választaná. Az MSZP–Párbeszéd-listára jelenleg tíz százalék, az LMP-re és a DK-ra egyaránt hat-hat százalék szavazna. A Momentum szavazataránya négyszázalékos, míg a Kétfarkú Kutya párté két százalék lenne a biztos szavazók körében.
A választásokat követően több ellenzéki politikus, illetve véleményvezér is a szerintük tájékozatlan vidéki embereket okolta a választási vereség miatt. Ez az attitűd az ellenzéki pártok szimpatizánsain is nyomot hagyott, a jobbikosok kétharmada (67 százalék), az MSZP- és a DK-szimpatizánsok háromnegyede osztotta ezt a véleményt (73, illetve 75 százalék). Rossz taktika lehet viszont az ellenzéki pártok részéről, ha a vereséget ezzel indokolják, mivel a magyarok kétharmada (65 százaléknyian) a vidéki emberekre nézve sértőnek találja ezt a kijelentést."
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 04. 30. 09:17
Svédországban egyre gyakoribbak a neonácik által elkövetett atrocitások, és ezzel egy időben a nacionalista, szélsőséges migránsellenes csoportok száma is növekszik, derült ki a svéd Expo magazin éves jelentéséből. A frissen nyilvánosságra hozott adatok alapján a svédek tavaly 3660 alkalommal tapasztaltak neonáci jellegű cselekményt, ami hatszázzal több, mint 2016-ban. Összehasonlításképp: 2012-ben jóval kevesebb, 1800 hasonló atrocitást jegyeztek fel. – A neonáci csoportok manapság átlagosan napi tíz alkalommal csapnak le – összegezte a felmérés eredményét a The Local hírportál.
Az Expo kutatói szerint érdemes arra is felhívni a figyelmet, hogy az események hátterében ma már nem csak az Északi Ellenállás Mozgalom nevű, Skandinávia-szerte működő neonáci szervezet áll, az ezreket számláló tömörülésnek ugyanis egyre több szélsőjobboldali kihívója akad. Példaként a Det Fria Sverige (A szabad Svédország) nevű, tavaly megalapított mozgalmat említik, amely – az Északi Ellenállás Mozgalomhoz hasonlóan – a migránsok térnyerésének hivatott megálljt parancsolni.
A csoport főként fiatalokat szólít meg, és a Svéd Demokraták nevű bevándorlásellenes parlamenti párt online követőiből toboroz tagokat. Weboldalukon két célt fogalmaztak meg: a tősgyökeres svédek érdekvédelmét, illetve azt, hogy a jövőben alternatívát alakítanak ki a bukott multikulturális államnak. Szakértők szerint A szabad Svédország népszerűsége épp a békés, ám cselekvőképes jellegében rejlik. Míg az említett ellenállási mozgalom akár vérontás árán is megvédené a svéd etnikumot (tavaly több követőjüket is elítélték göteborgi gránáttámadásokkal összefüggésben), az „újdonsült” neonácik a bevett módszerekhez – online propagandaterjesztés, koncertek szervezése, illetve szórólapok és matricák gyártása – nyúlnak vissza.
Bár továbbra is túlsúlyban vannak a békés eszközök, az Expo szakértői egy aggasztó jelenségre is rávilágítottak. „Tavalyhoz képest egyre nagyobb arányban tapasztalunk harcias gyakorlatokat, legyen szó konkrét katonai képzettségről, fizikai felkészültségről vagy akár szakszerű szúrófegyver-használatról” – fogalmazott az egyik kutató."
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 04. 30. 08:59
Több száz közép-amerikai migráns torlódott fel a az amerikai-mexikói határon.A San Diego közelében több mint ezren várakoznak, a legtöbben Hondurasból, Guatemalából és El Salvadorból indultak útnak a rossz közbiztonság miatt és a jobb megélhetés reményében.
Az amerikai elnök korábban azt mondta: a Közép-Amerikából érkező bevándorlók veszélyt jelentenek az Egyesült Államok biztonságára, és az amerikai hadsereghez tartozó Nemzeti Gárdát is kivezényelte a határ védelmére."
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 04. 29. 12:27
akkor én tiszta aggyal te pedig mocskos aggyal gondolkodsz! 
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 04. 29. 10:10
Versenyt fut az idővel a menekültügyi rendszer megreformálására törekvő Brüsszel. A migránskvóta bebetonozását is elősegítő ­uniós javaslatcsomag egyes részei most nem várt helyről, épp Németországból kapnak ellenszelet.
https://magyaridok.hu/kulfold/ellehetetlenulni-latszik-a-dublini-reform-3044551/
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat 2018. 04. 02. 08:37
A napokban a Bild című lap egy meg nem nevezett biztonsági szerv belső elemzésére hivatkozva azt írta, hogy a hatóságok nyomon követik a fejleményeket, aggodalommal regisztrálják, hogy egyre több iskolában történnek antiszemita vagy keresztényellenes incidensek, és az esetekkel kapcsolatban növekvő számban azonosítanak a migránsválság révén Németországba érkezett személyeket.
A dokumentumban kiemelték, hogy a migrációs válság révén 2015 januárja óta az országba érkezett mintegy 1,5 millió ember jellemzően olyan országból származik, ahol a muzulmán vallás a meghatározó, az antiszemitizmus és a kereszténygyűlölet pedig az állami ideológia része, és ez a gyermeknevelésben is megjelenik.
A lap megszólaltatta mások mellett a közoktatásban dolgozó 160 ezer tanárt összefogó érdekképviseleti szervezet, a német tanárok szövetsége (DL) elnökét, Heinz-Peter Meidingert, aki kiemelte, hogy az antiszemitizmus és keresztényellenesség nem az iskolarendszer egészét jellemző probléma. Általában nagyvárosokban jelenik meg, olyan iskolákban, amelyekben magas a bevándorló családból származó gyerekek aránya.
A konfliktusok a bevándorlók között vagy a bevándorlók és a németek, illetve zsidók között keletkeznek, és antiszemita, illetve keresztényellenes incidensekig fajulnak.
A 82,6 milliós Németországban nagyjából 4,5 millió muszlim él, többségük török."
VÁLASZTÁS 2018 2018. 03. 22. 17:15
Gyurcsány Ferencet ma nagyon kiakasztották az ellenzéki oldalon
Infostart 2018. március 22. 17:04   
 A DK elnöke közösségi oldalán mérgelődik, amiért újabb levelére elutasító választ kapott az LMP-től. Ma azért újra kiosztotta Szél Bernadettet és Karácsony Gergelyt is, szintén a közösségi oldalon."
.
Nem ízlik nekik az összeborulás.
VÁLASZTÁS 2018 2018. 03. 22. 17:06
DK: "Akarsz egy országot, ahol Vona Gábor a miniszterelnök? Hát ne vaduljunk meg!"
Korszak- és rendszerváltást ígértek választási győzelmük esetére a Friedrich Naumann Alapítvány és a Republikon intézet csütörtöki budapesti konferenciáján felszólaló ellenzéki politikusok. Az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt és a Momentum képviselői között arról bontakozott ki a legnagyobb vita, hogy be kell-e vonni az együttműködésbe a Jobbikot.
Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője arról beszélt, hogy "az ideológiai távolság" miatt "irtózik" a Jobbik bevonásától, de nincs más megoldás a parlamenti többség megszerzésére. Erre Niedermüller Péter, a DK európai parlamenti képviselője úgy reagált, "akarsz egy országot, ahol Vona Gábor a miniszterelnök? Hát ne vaduljunk meg!".
VÁLASZTÁS 2018 2018. 03. 22. 16:56
Ölik egymást az összeborulók.
"Kemény üzenetet küldött Karácsony Gergely egy interjúban a Jobbiknak, azt állítva, hogy a pártban gyakorló nácik vannak, csak most el vannak tiltva, ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy azokban a körzetekben, ahol a Jobbik jelöltje esélyesebb, nem kampányolnak majd teljes erőbedobással. Az LMP-vel viszont meg akar állapodni, és úgy látja, együtt akár negyven körzetet is megnyerhetnek a 106-ból.
VÁLASZTÁS 2018 2018. 03. 22. 16:20
04 08-án talán győz az összeborulás. Tolják a jobbik-ot ezerrel az egyéniben hogy kicsinálják a fityiszest.
Így huzatovék lesznek a legerősebb frakció .
.
Így vona elvtárs elfoglalja a helyét a trónon letaszítva orbáncot és várja az elébe járulókat.
Megérkezik molnár elvtárs és ráborítja a palástot. Azután elébe járul szél elvtársnő és kezébe adja az almát és átengedi a terepet karácsonynak aki viszi a jogart. Végül pedig megérkezik gyurcsányelvtárs és huzavona úr fejére helyezi a megérdemelt koronát!
.
Hiába az a tavaszi szél míndig össze szokta fújni a sarokba a télen felgyülemlett szemetet.
.
Ízlelgetem,ízlelgetem ezt azért megnézném.
Közös Ország Mozgalom 2018. 03. 21. 16:28
#19
Molnár-Vona-Gyurcsány-Karácsony-Szél kormány.
Ízlelgetem!
Közös Ország Mozgalom 2018. 03. 21. 16:05
#14
Kormányváltó koalíció várható összetétele:
MSZP
PÁRBESZÉD
LMP
JOBBIK
DK
Európa iszlám lesz, és akkor mi van??? 2018. 03. 21. 11:37
#9
Abból az alomból származik mint azok akik lerománoznak,leukránoznak,leszlovákoznak,leszerbeznek egy határainkon túl élő magyar honfitársunkat! Társadalmunk selejtje.
VÁLASZTÁS 2018 2018. 03. 21. 11:23
Akkor ők nem fogadtak be egy szír menekültet sem. Felháborító!

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek