izesito

Regisztráció:
2018-01-25 10:34:11
Hozzászólások száma:
21
Utolsó hozzászólás:
2018-12-26 11:12
Pontok:
Tapasztalati: 1
Aktivitási: 3
Népszerűségi: 3

Kitiltás(ok):

Moderáció:
Kitiltás a "Közös Ország Mozgalom" topikból


A moderálás a "Közös Ország Mozgalom" topik #19 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
klón!

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2018-12-26 11:12:49
mutat
O1G #118
cimbik már  mennek, hogy mellé fújják a FEGYŐR1B !  :)
2018-12-26 11:10:40
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #53184
Sheikh Younus Kathrada még a karácsonyt megelőzően tartott előadást a Muslim Youth of Victoria nevű muszlim ifjúsági szervezet tagjai előtt a kanadai Victoriában.
A dél-afrikai születésű muszlim hitszónok teljes, 38 perces beszéde, amelynek több részlete is alaposan kiverte a biztosítékot mind a keresztények, mind a jóérzésű muszlimok körében, december 23-án került fel az ifjúsági szervezet YouTube csatornájára.
Kathrada a videóban kifejti: súlyosabb bűnnek tartja, ha egy muszlim boldog karácsonyt kíván egy kereszténynek, mint ha embert öl, ugyanis azzal, hogy gratulál az ünnepéhez, el is fogadja azt.
A hitszónok szerint Jézus Krisztus Isten fiaként történő említése is meglehetősen problémás, tudniillik sértő az iszlám híveire nézve.
A beszéd „vitatott” részeiből párperces, vágott videók készültek, amelyek aztán fel is kerültek az internetre. Minekutána egyre többen ismerték meg Sheikh Younus Kathrada gondolatmorzsáit, a muszlim klerikális Facebook-oldalát Boldog karácsonyt! kívánó bejegyzések lepték el, így üzenve a keresztényellenes hitszónoknak.
2018-12-25 10:46:39
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #53183
A spanyol kikötőből induló soros NGO hajó miért az olaszhoz akarja vinni a migráncsot?
2018-12-25 10:41:21
mutat
O1G #55
Bepánikolt az összes 28 magánbefektető akiket érintett az intézkedés, hogy csak 7000000 vehet fel a biztosított 50000000 keretből.
2018-05-08 08:28:46
mutat
Mi lesz veled Magyarország? #76360
"ÁPRILIS 8. ÓTA TOVÁBB NŐTT A FIDESZ TÁMOGATOTTSÁGA
Kiss Adorján
A parlamenti választás után is változatlanul őrzi előnyét a Fidesz–KDNP, a kormánypártok népszerűsége 50 százalék feletti a választási részvételüket biztosra ígérők között – derül ki a Nézőpont Intézet Magyar Idők számára készített felméréséből. A kormánypártok tehát tovább tudtak erősödni a választási győzelmet követően. A teljes népességen belül 41 százalékos, tehát több mint hárommilliós a kormánypárti tábor, míg a többi párttal összesen 27 százalék, tehát csak kicsivel több mint kétmillió ember szimpatizál. Így elmondható, hogy nem igaz a kormányellenes tüntetők jelmondata, miszerint ők lennének többségben Magyarországon.
A legvalószínűbb listás választási eredményeket nézve (a választási részvételüket biztosra ígérők potenciális pártpreferenciája) a Fidesz–KDNP-re 52 százalék szavazna. A kormánypártok tehát tovább tudtak erősödni a választási győzelmet követően. A Jobbikot a biztos szavazók körében 19 százalék választaná. Az MSZP–Párbeszéd-listára jelenleg tíz százalék, az LMP-re és a DK-ra egyaránt hat-hat százalék szavazna. A Momentum szavazataránya négyszázalékos, míg a Kétfarkú Kutya párté két százalék lenne a biztos szavazók körében.
A választásokat követően több ellenzéki politikus, illetve véleményvezér is a szerintük tájékozatlan vidéki embereket okolta a választási vereség miatt. Ez az attitűd az ellenzéki pártok szimpatizánsain is nyomot hagyott, a jobbikosok kétharmada (67 százalék), az MSZP- és a DK-szimpatizánsok háromnegyede osztotta ezt a véleményt (73, illetve 75 százalék). Rossz taktika lehet viszont az ellenzéki pártok részéről, ha a vereséget ezzel indokolják, mivel a magyarok kétharmada (65 százaléknyian) a vidéki emberekre nézve sértőnek találja ezt a kijelentést."
2018-04-30 09:17:14
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #53006
Svédországban egyre gyakoribbak a neonácik által elkövetett atrocitások, és ezzel egy időben a nacionalista, szélsőséges migránsellenes csoportok száma is növekszik, derült ki a svéd Expo magazin éves jelentéséből. A frissen nyilvánosságra hozott adatok alapján a svédek tavaly 3660 alkalommal tapasztaltak neonáci jellegű cselekményt, ami hatszázzal több, mint 2016-ban. Összehasonlításképp: 2012-ben jóval kevesebb, 1800 hasonló atrocitást jegyeztek fel. – A neonáci csoportok manapság átlagosan napi tíz alkalommal csapnak le – összegezte a felmérés eredményét a The Local hírportál.
Az Expo kutatói szerint érdemes arra is felhívni a figyelmet, hogy az események hátterében ma már nem csak az Északi Ellenállás Mozgalom nevű, Skandinávia-szerte működő neonáci szervezet áll, az ezreket számláló tömörülésnek ugyanis egyre több szélsőjobboldali kihívója akad. Példaként a Det Fria Sverige (A szabad Svédország) nevű, tavaly megalapított mozgalmat említik, amely – az Északi Ellenállás Mozgalomhoz hasonlóan – a migránsok térnyerésének hivatott megálljt parancsolni.
A csoport főként fiatalokat szólít meg, és a Svéd Demokraták nevű bevándorlásellenes parlamenti párt online követőiből toboroz tagokat. Weboldalukon két célt fogalmaztak meg: a tősgyökeres svédek érdekvédelmét, illetve azt, hogy a jövőben alternatívát alakítanak ki a bukott multikulturális államnak. Szakértők szerint A szabad Svédország népszerűsége épp a békés, ám cselekvőképes jellegében rejlik. Míg az említett ellenállási mozgalom akár vérontás árán is megvédené a svéd etnikumot (tavaly több követőjüket is elítélték göteborgi gránáttámadásokkal összefüggésben), az „újdonsült” neonácik a bevett módszerekhez – online propagandaterjesztés, koncertek szervezése, illetve szórólapok és matricák gyártása – nyúlnak vissza.
Bár továbbra is túlsúlyban vannak a békés eszközök, az Expo szakértői egy aggasztó jelenségre is rávilágítottak. „Tavalyhoz képest egyre nagyobb arányban tapasztalunk harcias gyakorlatokat, legyen szó konkrét katonai képzettségről, fizikai felkészültségről vagy akár szakszerű szúrófegyver-használatról” – fogalmazott az egyik kutató."
2018-04-30 08:59:41
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #53005
Több száz közép-amerikai migráns torlódott fel a az amerikai-mexikói határon.A San Diego közelében több mint ezren várakoznak, a legtöbben Hondurasból, Guatemalából és El Salvadorból indultak útnak a rossz közbiztonság miatt és a jobb megélhetés reményében.
Az amerikai elnök korábban azt mondta: a Közép-Amerikából érkező bevándorlók veszélyt jelentenek az Egyesült Államok biztonságára, és az amerikai hadsereghez tartozó Nemzeti Gárdát is kivezényelte a határ védelmére."
2018-04-29 12:27:57
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #52999
akkor én tiszta aggyal te pedig mocskos aggyal gondolkodsz! 
2018-04-29 10:10:52
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #52993
Versenyt fut az idővel a menekültügyi rendszer megreformálására törekvő Brüsszel. A migránskvóta bebetonozását is elősegítő ­uniós javaslatcsomag egyes részei most nem várt helyről, épp Németországból kapnak ellenszelet.
https://magyaridok.hu/kulfold/ellehetetlenulni-latszik-a-dublini-reform-3044551/
2018-04-02 08:37:08
mutat
A szerbek arra kérik Orbánt, ne építsen falat #52957
A napokban a Bild című lap egy meg nem nevezett biztonsági szerv belső elemzésére hivatkozva azt írta, hogy a hatóságok nyomon követik a fejleményeket, aggodalommal regisztrálják, hogy egyre több iskolában történnek antiszemita vagy keresztényellenes incidensek, és az esetekkel kapcsolatban növekvő számban azonosítanak a migránsválság révén Németországba érkezett személyeket.
A dokumentumban kiemelték, hogy a migrációs válság révén 2015 januárja óta az országba érkezett mintegy 1,5 millió ember jellemzően olyan országból származik, ahol a muzulmán vallás a meghatározó, az antiszemitizmus és a kereszténygyűlölet pedig az állami ideológia része, és ez a gyermeknevelésben is megjelenik.
A lap megszólaltatta mások mellett a közoktatásban dolgozó 160 ezer tanárt összefogó érdekképviseleti szervezet, a német tanárok szövetsége (DL) elnökét, Heinz-Peter Meidingert, aki kiemelte, hogy az antiszemitizmus és keresztényellenesség nem az iskolarendszer egészét jellemző probléma. Általában nagyvárosokban jelenik meg, olyan iskolákban, amelyekben magas a bevándorló családból származó gyerekek aránya.
A konfliktusok a bevándorlók között vagy a bevándorlók és a németek, illetve zsidók között keletkeznek, és antiszemita, illetve keresztényellenes incidensekig fajulnak.
A 82,6 milliós Németországban nagyjából 4,5 millió muszlim él, többségük török."
2018-03-22 17:15:07
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1615
Gyurcsány Ferencet ma nagyon kiakasztották az ellenzéki oldalon
Infostart 2018. március 22. 17:04   
 A DK elnöke közösségi oldalán mérgelődik, amiért újabb levelére elutasító választ kapott az LMP-től. Ma azért újra kiosztotta Szél Bernadettet és Karácsony Gergelyt is, szintén a közösségi oldalon."
.
Nem ízlik nekik az összeborulás.
2018-03-22 17:06:39
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1614
DK: "Akarsz egy országot, ahol Vona Gábor a miniszterelnök? Hát ne vaduljunk meg!"
Korszak- és rendszerváltást ígértek választási győzelmük esetére a Friedrich Naumann Alapítvány és a Republikon intézet csütörtöki budapesti konferenciáján felszólaló ellenzéki politikusok. Az MSZP, az LMP, a DK, az Együtt és a Momentum képviselői között arról bontakozott ki a legnagyobb vita, hogy be kell-e vonni az együttműködésbe a Jobbikot.
Csárdi Antal, az LMP fővárosi képviselője arról beszélt, hogy "az ideológiai távolság" miatt "irtózik" a Jobbik bevonásától, de nincs más megoldás a parlamenti többség megszerzésére. Erre Niedermüller Péter, a DK európai parlamenti képviselője úgy reagált, "akarsz egy országot, ahol Vona Gábor a miniszterelnök? Hát ne vaduljunk meg!".
2018-03-22 16:56:39
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1613
Ölik egymást az összeborulók.
"Kemény üzenetet küldött Karácsony Gergely egy interjúban a Jobbiknak, azt állítva, hogy a pártban gyakorló nácik vannak, csak most el vannak tiltva, ugyanakkor elképzelhetőnek tartja, hogy azokban a körzetekben, ahol a Jobbik jelöltje esélyesebb, nem kampányolnak majd teljes erőbedobással. Az LMP-vel viszont meg akar állapodni, és úgy látja, együtt akár negyven körzetet is megnyerhetnek a 106-ból.
2018-03-22 16:20:14
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1612
04 08-án talán győz az összeborulás. Tolják a jobbik-ot ezerrel az egyéniben hogy kicsinálják a fityiszest.
Így huzatovék lesznek a legerősebb frakció .
.
Így vona elvtárs elfoglalja a helyét a trónon letaszítva orbáncot és várja az elébe járulókat.
Megérkezik molnár elvtárs és ráborítja a palástot. Azután elébe járul szél elvtársnő és kezébe adja az almát és átengedi a terepet karácsonynak aki viszi a jogart. Végül pedig megérkezik gyurcsányelvtárs és huzavona úr fejére helyezi a megérdemelt koronát!
.
Hiába az a tavaszi szél míndig össze szokta fújni a sarokba a télen felgyülemlett szemetet.
.
Ízlelgetem,ízlelgetem ezt azért megnézném.
2018-03-21 16:28:27
mutat
Közös Ország Mozgalom #19
Molnár-Vona-Gyurcsány-Karácsony-Szél kormány.
Ízlelgetem!
2018-03-21 16:05:29
mutat
Közös Ország Mozgalom #14
Kormányváltó koalíció várható összetétele:
MSZP
PÁRBESZÉD
LMP
JOBBIK
DK
2018-03-21 11:37:03
mutat
Európa iszlám lesz, és akkor mi van??? #9
Abból az alomból származik mint azok akik lerománoznak,leukránoznak,leszlovákoznak,leszerbeznek egy határainkon túl élő magyar honfitársunkat! Társadalmunk selejtje.
2018-03-21 11:23:18
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1514
Akkor ők nem fogadtak be egy szír menekültet sem. Felháborító!
2018-03-21 11:09:11
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1507
Akkora embertömeget nem lehet fű alatt befogadni. Nyoma lenne ha léteznének.
Ott dolgoznak hiszen nincsen náluk menekült, Európában pedig nem? Ez megint üti a létezésüket.
2018-03-21 10:58:58
mutat
VÁLASZTÁS 2018 #1504
Pár száz menekült van náluk és rengeteg vendégmunkás. Nem véletlenül ők okosan  vendégmunkásként tartják nyilván  az idegeneket. A melós bármikor elzavarható.

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE