A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Ilyen nyilvántartás nincs.Ha végigmennél az összes önkormányzat vagyonmérlegén onnan lehetne látni kinél van és mennyi .De én elárulom neked nem sok van már az önkormányzatoknál
kár, hogy nincsenek itt már zoloék sok szerencselovag jelent meg a jegyben:-) ők azért nagy játékosok voltak , hozzáteszem itt mindenki spekuláns csak egyenlőre nem jön össze
én már nem hiszek ebben sem, az ingatlannál tényleg ott lenne volna lehetőség a felhasználásra nem tették..miért? mert megtehetik..ennyi.. BB hasonló lesz sajnos, per nincs folyamatban , facebook oldal rejtélyesen megszűnt egyik napról a másikra sajtó semmit sem hoz le. Meg kellene tudni mennyi van az önkormányzatoknál még kpjegyben..hol lehet ilyen nyilvántartást megtekinteni?
Budapest Bank le van játszva de talán azért jobb lenne megvárni ki veszi meg,milyen feltételekkel ,milyen pénzből mennyiért ,,,amiről beszélünk ez mint fikció ,,arra nincs válasz,hogy a közeljövőben mi a sorsa a kárpótlási jegynek nem tudható ,,,lehet fél év és vége de lehet 20 év múlva is létezni fog
Örülök ,hogy eladtam bukóban nagy öröm..mert páran felesleges hülyítitek egymást csak arra reflektálok de innentől nem teszem. Sokan azt sem tudjak mi a jegy részvenyhez hasonlítják ennyire alapvető fogalmuk nincs de ha jól sejtem te vagy az örök pesszimista a fórumban ab ovo kicsit skizo a megállapításod. Good luck
A Budapest Bank eladásáról semmit sem tudni csak sejteni ,,és,hogy ez pénzügyileg miképp lesz kivitelezve még sejteni sem lehet ,,,a földtörvények módosítása október 20. után lesz aktuális ..Ha eladtad a jegyeidet miért nekünk adsz tanácsot ?Örülj,hogy kiszállták :-)
de itt nem állam ad, egyszerűen azok akik látták a folyamatot illetve olvastak a sorok között ennyi..dagonya az egész ..legalább aktív a fórum.:-) biztos lesz benne még egy felhúzás , hogy ki tudjanak a nagyok szállni mert rohadt sok eladó van a könyvben.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509