A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
egyetertek szerintem is megy minimumra ahogy 2015-ben, egyebkent van fizikai jegy jofogason 50%on eladó kis tetelben. Az eladók bem buták lehet barmit belemagyarázni.
ami érdekes még, hogy fizikai jegyet gyakorlatilag lehetetlen beszerezni...tavasszal még szép pakkokat árultak a neten, de éppen ma néztem és semmi...eltűnt minden ilyen hirdetés...
Egyszer fent, egyszer lent. Túl depis most a topic, ami a könyvön is látszott, persze érthető,de én ettől függetlenül optimistán látom. Ha a hangulat indexet nézem (amikor már lassan mindenki temeti), akkor lassan fordulnia kellene egy nagyot felfelé. Meglátjuk. Aki itt akarja adni 800 körül, az nem hiszem, hogy nyerővel adná. Megint ment a végén az értelmetlen árlenyomó egymás alá licitálás. Már 805-nél is volt eladó. Én ezt az évet kivárom, akárcsak a Rábánál. Nem akarom elhinni, hogy ezt nem fogják megjátszani a fiúk, hiszen kapásból innen lenne bő 100% haszon 1742-ig.
BB-nél esély sincs, az már le van zsírozva , majd meglátod. Itt lett volna az ingatlan árverésnél de itt sem biztosították, ennyi..álmodozzunk tovább , egyenlőre pince.
Sok sikert hozzá! Az alulértékelt kifejezes ebben az értelemben nem jó megjözelítés, hisz nem használható fel semmire azaz ilyen ertelemben nulla, az hogy van mögötte egy tv.ami 1742 Ft-os névertéket ír elő felhasználás soran az más hiszen az akkor lenne ervényes ha felhasználható lenne. A másik gond a likviditás egyáltalan nem likvid, itt nincs árjegyzés ez egy másik kockázat. A harmadik a tv.bármikori módosítása 2/3-dal. Kívánom, hogy legyen kivezetés de erre most sok esély nincsen.
Én akkor se látok ekkora drámát. Alulértékelt, csak egy szikra kellene (felhasználható lenne pl. BB-nél) és nem győznék venni. Én megtartom. Lehet, hogy várni kell még, nem sok papír kecsegtet ekkora nyereséggel. Félár alatt megy, durván alulértékelt.
A hit egy dolog, a tény a másik. Akik eladtak azok tudtak az infók között olvasni a tavalyi rally vszínűleg is hír miatt volt a cikk jó összefoglalta. Legalabb a fórum újra aktív lett. Sajnos ez most mutyira sem jó)) a legjobbakat nektek
már 9 éve vannak hatalmon lett volna rá idő, hidd el kis tétel ez nekik persze ez egy vélemény , sajnos én is a földtv.láttam valamit ami nem lesz ahogyan a BB -vel sem lesz semmi jegy szempontjából. Várunk hátha jön egy újabb szerencsevadász.
a vevő, vevők nem fognak feljebb jönni mert általában a vevői puffer és ha feljebb jön akkor ráöntik (rohadt sok eladó van jelenleg 1000-ig is) és beszorul. sajnos én is a cseh2-t néztem amikor nem néztem át az árveréses dolgot , már bánom , hogy nem adtam el. most már max 0 Ft-ig sem tudnék kiszállni a jelenlegi pakkommal a jelenlegi könyv szerint.
Felnőttek vagyunk saját döntési mechanizmussal megáldva ,mindenki tesz amit jónak gondol.Én nem ebből élek,hogy keresek egy alul értékelt papírt és próbálom a legtöbbet kihozni belőle hanem földműves vagyok gazdálkodom amit 2009-től beleöltem nem veszélyezteti az egzisztenciámat ha ez a történet nullára fut nem fog falhoz verni elmondhatom magamról buktam már ennél nagyobbat is .
én is hasonlóan látom mint edge, be is tettem eladásra a pakkot hátha, a mostani ingatlanos árverésen bebizonyosodott , hogy tesznek rá , végtére is per nincs ellenük és a kptv. lehetőséget(???) ad nekik. A média nem foglalkozik vele. A fb oldal is megszűnt vszínűleg nem véletlenül. Nem véletlen, hogy watson is feladta és kiszállt(?) belőle.
Aki tőzsdén vett az csak spekuláns ne feledd)) az igazi kárpótoltaktól már rég elvették vagy fizikailag őrizgetik. Sajnos semmi nem utal a rővid tavú lezárásra. Kitartast a benne ülőknek
Itt a pont a többi álom, ha annyira jó buli rövidtávon miért nem vesz senki? Aki 900 v 800 on beallt nyakába kapta, egyszer jó lehet de szvsz csak kormanyvaltas utan addig meg lehet másban keresni. 2/3-dal akár átlagáron is kivezethetik kis túlzással.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509