A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Tőkeerös vevö van csak most pihen vagy alacsonyabban akar venni. Az elmúlt időszak 60k fölötti téleleit nem kicsik vették meg. Megy a megbízásos kollekció
Bizonyosan nem ahogy eddig sem. Érdemes figyelni ahogyan menne a gyűjtés előbb vagy utóbb kiveszik 1k -ig a tételt véleményem szerint. 830 erős bázis onnan fordult legutóbb , ez már nem a jegy piac mint pár éve volt.
Ha minden igaz az állam az osztatlan közös megszüntetésére készül kivásárlás formájában. Szerintem felajánlható lesz az államnak majd... Egyébként külterület? Mekkora darabok?
Van kárpótlási földem cca.560 000 ft értékű. Van benne 2 m2-es is ! örökség !Eladhatatlan ! mit lehet vele tenni, hogy mmegszabaduljak tőlük, akár ingyen is ?,
Olyan papírra mint a kárpótlási jegy ahol 12 éve nincs érdemi mögöttes tartalom nem jön komoly tőkeerős vevő ,,,,ez a játék majd akkor lesz érdekes ha már lebegtetett -kiszivárogtatott infók kerülnek ki és az árfolyam megindul ott kell majd esznél lenni aki majd azt tervezi,hogy kiszáll,,,már csak az kérdéses ,hogy lesz-e ilyen időszak és mikor :-)
Egyetértek veletek,én is így latom, az eladó tudja ,hogy nem veszik ki a pakkjait remelve h veteli oldalan ahol ő is allhat bedobjak neki. Az 1k alatti gyűjtes a szandek ami egyértelmű de mindig jöhet egy új szereplő.
igen vszínű ezért pakolja tele, de mindig lehet egy két speka aki megtalálhatja 4-5k-t kivenni nem tétel a mai piacon még jegyben sem 1050 fölött meg szinte üres a könyv jelenleg
Hír nélkül nem kapja ki senki ez jól tudja aki odapakolta :-)3 hónap múlva a B,B eladása is körvonalazódik ,,ez a szakma már csak ilyen sok türelmet igényel :-)
az egy nagyon jó bekerülési ár. egyébként tényleg látványos, hogy hirtelen ennyi eladó van , kicsit átlátszó miközben a vételi is nő,csak nehogy valaki kikapja egybe
Én is tartom de jelenleg nem veszem ,,,,:-)Már kifejtettem ha a 2009 óta vásárolt és tartott mennyiség rám rohad az sem érdekel igazán ,,nem válok meg tőle az átlagáram 560-570 ,,megvárom a jegy végkifejletét ,,,
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509