A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
Ez is menni fog egy kört felfele vagy csak vki péntek du. kötögetett 1 mFt-ért?? Nem sok dolog van a BÉTen, amivel idén még nem szórakozott senki. :) Ez köztük van...
A masodik bekezdes teljesen abszurd, miszerint ezutan mar csak a tozsden lehet a jegyet eladni.A masodlagos forgalom az allam szempontjabol indiferens.Ezt egy penzugyi ujsagironak illene felismerni.
Ma 700ig közel 7400fb vevő állt bent mégis csak csipegették 789ig. Valamiért félnek belevenni pedig medve piac esetén mindig jól viselkedik arról nem beszélve, hogy ha per egyszer pozitívan lezárul akkor többszörösét fogja érni.
Pervesztesség esetén már lehet a Kúriához fordulni , mert bőven egy millió forint felett van a keresetünk.
Watson meg már Brüsszelhez fordult/ fordul / fordulni fog . Kellene neki egy hozzáértő Ügyvéd.
Különben én úgy tudom most is van per folyamatban az állam ellen kárpótlási jegy miatt .Solymáriak fordultak a bírósághoz de őket is pont úgy szopatják mint Watsont .
Itt nem lesz nagyhal valahol vannak a kárpótlási jegyek 2008-óta azért nem kevés fordult meg és a tőzsdén kívüli dolgok még nem is ismertek.Én 8 éve ülök a jegyeimen hát nem így képzeltem de ez van én már kivárom a végét még ha ez 10 évembe is kerül még :-)
Jó kérdés,lehet, hogy csak ennyit akart venni. Én semmit sem látok a watson féle kezdeményezésben miután láttam a tv interjút vele és ügyvédjével. Talán ha jön egy nagyhal nos akkor..
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509