A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
szerintem nagyon jó a hír, visszaolvasgattam én sem találtam új jegybevezétési - 1300 ra várom a héten. (watson 800 -on szeretett volna venni zolo nem itt:))
Jó reggelt!
Végre jönnek a hírek (8:17) bár ezt már tavaly jósoltuk vissza lehet olvasni és a tegnapi:-)
watson: látom venni szeretnél mindig akkor írsz -ez jó, új jegyek (hol?) és mikor bocsátották ki, én speciel nem tudok róla de ha mégis akkor érdemes elolvasni a BÉT honlapján mennyi egy sorozat bevezetési ktsg-e (6,5M ha jól emlékszem). Sokan életjáradékra váltották a jegyeket akik legutóbb kaphattak 1,5-2 M db lehet még piacon .
Maci: évek óta? 2006-ban 1100-16XX mozgott:-)
Sikeres kereskedést!
"Ne felejtsük el volt nem is olyan rég egy mol jegyzés,akkor sem adták el és nem is ajánlották fel sokan pedig 1600 felett is volt vevő a piacon is."
Aki nem tette az elmebeteg :DDD
Ne felejtsük el hogy azóta is jöttek ki új jegyek.
2 éve kb leveleztem egy jót a PM-el és arra hivatkoztak, hogy a folyamatban lévő eljárások és jegykiadások miatt nem tudnak még a kárpótfolyamat lezárásával és a bevonás gondolatával eljátszani... :D
disco: felmérte a kínálatot:) sokan remegnek azért, hogy visszakapják 1150 körül, ma ott álltak azok a vevők akik 1200 felett adták el, a forgalom alacsony volt az elöző két napihoz viszonyítva, nagyobb 5-10M forgalom meg 1300 felett várható. Ne felejtsük el volt nem is olyan rég egy mol jegyzés,akkor sem adták el és nem is ajánlották fel sokan pedig 1600 felett is volt vevő a piacon is. Alapvetően 1-2 nagy vevőt és sok kicsit látok, eladókban meg szintén kis eladók. Meglátjuk ahogy a sajtó csepegteti majd az infót úgy fog a jegy beindulni. Támasz adott már csak a konkrétumokra várunk. Jelenleg nagy diszkonton forog a jegy.
aki türelmetlen lemarad(-hat), alapvetően azok állhattak ma eladói oldalon akik az elmúlt időszakban alacsonyabban vették, hiszen Ők már így éves szinten szép hozamot realizáltak. Majd akkor a fájhat a fejük amikor meghúzzák a nagy vevők.
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509