A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
köszönjük maui73 a hírt, továbbra is tartom a véleményemet, hogy kivezetik a jegyet, a média nagyon hallgat egy szó nem esik a jegyről és ez jó. Ne felejtsük el a kp.tv. bekezdéséit az állami vagyon és a jegy kapcsolatában:) véleményem szerint 3-6 hónapos távlatban valami történi fog. Szép napot!
én pont fordítva látom disco, a piaci helyzetből adódóan a kicsik nem mernek htávra semmit venni, a nagyok meg erre várnak, ha most széttépnék akkor túl evidens lenne, nézzd vissza a chartját a mol jegyzés elött.
Köszönjük Gábor, én továbbra is tartom azt a véleményt, hogy kivezetik a program elött, h utólag ne lehessen újra kifogásolni a jegy spekulatív erejét:)
Jó reggelt, szebb hetet! Véleményem szerint kezdocske kérdése lényeges, hiszen a kamatokkal növelt névérték 1742 (94.12.31-i) azóta több mint 13 év eltelt. Bár a tv. nem rendelkezik ezzel kapcsolatban véleményem szerint magasabb is lehet a fentinél. Az viszont jó jel , hogy még sok a kicsi és lehet majd gyüjteni.
ÜDV Akpo! Elsősorban a tulajdonosi program és annak megvalósításáról volt szó a müsorban, a jegyek történetét elmesélték (anno nem a jogosultak hanem a spekulánsok jártak jól) ab ovo most másképpen kell lenni (saját vélemény) kivezetik , áprilisig tárgyalja a parlament a programot. Röviden ennyi, a neten szerintem visszanézheted a műsort.
A Napi információi szerint az elsőként parkettre kerülő cégek között lehet az MVM, amelynek bevezetéskori értékét 3-3,5 milliárd euróra teszik szakértők.
Az MVM vezetése egy regionális szinten is jelentős áram-előállító és -kereskedő cégben gondolkodik.
(a cikk irója Korányi úr aki az MVM részvényese is egyben)
bocs fiúk, most nem tudok segíteni, mert az explorer le lett cserélve operára
most ismerkedünk egymással, és bár a webbroki meg van már nyitva, egyelőre nem találom
de nem is érdekel a jegy, beálltam két helyre, ha elmegy jó, ha nem, majd máskor
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509