A kárpótlási jegyek ügyében az utóbbi időben igen aktívnak mutatkozó ügyvéd, dr. Varga Tamás keresetet adott be a Fővárosi Bíróságra, amelyben kérte a bíróságot, hogy a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. Törvény 21. § (1) és (7) bekezdése alapján határozatában kötelezze a Központi Kárrendezési Irodát (KKI), valamint Pénzügyminisztert, a kárpótlási jegyek kibocsátójának képviselőjét, mint adatkezelő szerveket a kárpótlási jegyekkel kapcsolatos kérdéseik pontos(!) megválaszolására.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509
eddig ez volt a legártatlanabb topik néhány szereplővel most meg itt is harcok dulnak ."ehh...ehhh...hová fajul ez a világ ?"-szegény nagyapám mondta vala
gratula annak aki realizálni is tudott, bár nem hiszem hogy hosszú életű lenne ez a jegy emelkedés...
A kormányzat nem szokott ilyen gyorsan lépni jegyfelhasználás ügyében. Lehet vagy 1-2 év is mire látunk valamit belőle, így poziból továbbra is lassú lemorzsolódásra számítok eme szalmaláng kihúnyása után.
edge.fejezd be:)
tegnap lufit fújt ma meg veszi, nem következetes. fejezzük be ebbe a topikba való írást 1000-nél és alatta nem voltak ennyire aktivak a befektetők.
"Szerintem, az a baj hogy néhány új topikos hirtelen megvilágsodott és a régi rókákat szeretné oktatni." Ez aranyos :) Tőzsdézem vagy 13 éve. Írogatok is ebbe az őrültekházába vagy másfél éve..
Ma is vettem, remélem nem boríjátok rám :DDMert betojtam. Fiúk.Tökmindegy ki mióta topikol. Ez tőzsde. Utóbbiról számít ki mióta csinálja. Már van pár "kám" nekem is.
Akkor versenyzünk? Vagy mi lesz?
Kissé túlbecsülitek magatokat.
dlph: barátsággal válaszolok, te írtad , hogy ha eladnád 1000-en lenne én erre írtam ha mások adnák akiknek csoportban van egy pár K akkor meg 600 lenne, shadowd7 szerintem kis instrumentumoknál az számít kinek mennyi van ld. aki 1000-en adta a jegyet befolyásolta gondolom ez alapvető dolog. Szerintem, az a baj hogy néhány új topikos hirtelen megvilágsodott és a régi rókákat szeretné oktatni. DE lehet szabad ország. Egyébkánt lp a te stilusod is megkérdőjelezhető erősen mással szemben.
,, kicsi vagy te itt "
,,ha zoloék megnyomnák a sellt "
Hujjujj... kezdenek elfajulni a dolgok. :D
Itt a karpótlási jegy biznisz úgylátszik reneszánszát kezdi élni.
Most már a vétel gombot sem nyomhatom meg nyugodtan... már a monitor előtt is rettegnem kell, hogy mit veszek ? :D ...
Én is félek.. könyi ne nyomjátok...
Dlph pedig megnyomná a buy-t és vehetnétek 1600on. Ez olyan kinek az apukája erősebb típusú beszélgetés,pedig feltételezem hogy itt mindenki elmúlt már 30. Egy csónakban ültök, mégis két irányba eveztek..
dlph: te egy nagyjátékos lehetsz de egy dolgot elfelejtesz kicsi vagy te itt sok közül ha zoloék megnyomnák a sellt 600-on eladhatnád te is, uh nyugi csak
Kárpótlási jegy: Most mennyi is az annyi?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=45509