Aki járt már külföldön és van összehasonlítási alapja az világosan látja, hogy a magyar színvonal sehol nincs. Amíg a magyar sütödében a kebabhoz kiveszik a hűtőből a tegnapi húst, elkezdnik méregetni grammra pontosan, bedobják a mikróba, a végén kapok egy halom salátát egy falat hússal, addig nyugatabbra akkora adagot kapok néhány száz forinttal drágábban, hogy leesik a tányérról. Ha valahol többször megfordulok, mindig kedveskednek valamivel (pl. kis adag helyett nagyot kapok, vagy adnak grátisz egy extra üdítőt). Volt olyan, hogy zárás előtt pár perccel estünk be egy kebabért Németországban, és mondta a török, hogy nem akarja kidobni a húst, ezért megkérdezte, hogy adhat-e extra adagot normál áron, nem tudta lezárni a doboz tetejét, annyira megtömte.
UK-ban amikor melós voltam, látta a főnök, hogy nem győzzük a melót, szólt a titkárnőjének, hogy mondja le a megbeszéléseket, felvette a mellényét és jött segíteni, a végén pedig megköszönte a munkát. Volt olyan, hogy egy-egy húzósabb nap után az utolsó pár óra bevételét szétosztotta a melósok között, mondta, hogy nyugodtan tegyük el, amit innentől kapunk mert az a mienk. Ilyet Mo-n nem láttam.
Ami pedig a piacot illeti, az sem jellemző, hogy 100 m-es körzeten belül ugyanazt a terméket árulják 5 különböző helyen, míg Mo-n képesek megnyitni az 5. fagylaltozót is a 4. mellé, aztán sírnak, hogy nincs bevétel.
UK-ban amikor melós voltam, látta a főnök, hogy nem győzzük a melót, szólt a titkárnőjének, hogy mondja le a megbeszéléseket, felvette a mellényét és jött segíteni, a végén pedig megköszönte a munkát. Volt olyan, hogy egy-egy húzósabb nap után az utolsó pár óra bevételét szétosztotta a melósok között, mondta, hogy nyugodtan tegyük el, amit innentől kapunk mert az a mienk. Ilyet Mo-n nem láttam.
Ami pedig a piacot illeti, az sem jellemző, hogy 100 m-es körzeten belül ugyanazt a terméket árulják 5 különböző helyen, míg Mo-n képesek megnyitni az 5. fagylaltozót is a 4. mellé, aztán sírnak, hogy nincs bevétel.
Irreális bérigények a Balatonnál - Kifakadtak a vállalkozók
Ugrás a cikkhez