Topiknyitó: Törölt felhasználó 2014. 06. 12. 21:16

Hagyd a tőzsdet lazulj foci van   

foci baratoknak kedvelőknek ide irjatok mindenfele dolgot ami eszetekbe jut,lehet dicsérni szidni magasztalni mindent es mindenkit és természetesen tippelni.

Jo szurkolast
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
_Sigorszky
_Sigorszky 2024. 06. 24. 10:52
Előzmény: #4170  Törölt felhasználó
Klopp agyonhajtotta, amíg ment neki a játék, aztán a dérülése után nem tudott magára találni. Nehéz is szakadó esőben, hidegben focizni, az izmok sokkal sérülékenyebbek, mint a szárazföldi klímán. A gyógyulás meg nehezen megy, plane, ha folyamatos terhelést kap. Hosszú pihenés és regenerálódás kéne, de itt is játszania kell. Sebaj, majd a következő ellenfél megoldja a problémát, már ha a hátralévő meccseken résztvevők szépen ki nem sakkozzák. De remélem, se a Spanyolok, se az olaszok nem akarják majd kiengedni kezükből a továbbjutást, meg hát ott van a presztizs is...
Törölt felhasználó 2024. 06. 24. 10:42
Előzmény: #4173  signal2
Aki Szoboszlait látta jónak tegnap, pláne az első háromba téve, az nem ért a focihoz:)
Peterbond 2024. 06. 24. 10:23
Előzmény: #4176  Törölt felhasználó
Altalanos megallapitas volt. Es a legtobbszor teljesen igaz. Egy nagyon pozitiv vegeredmeny a rossz teljesitmenyt megszepiti mig egy rossz eredmeny a jobbat is megcsufitja. Lehet en tulkompenzalok ezen de a tegnapi jatekunk nalam osszessegben egyaltalan nem volt pozitiv. Ellenben a nemetek elleni az teljesen rendben volt sot nagyon jo ( a helyzetkihasznalas kivetelevel ).
Törölt felhasználó 2024. 06. 24. 10:13
Előzmény: #4172  ronaldinyo
Neked is ment az előző, de most részletesebben. 
Tudok tárgyilagosan értékelni, még focival kapcsolatban is.
A véleményem nagy része meccs közben alakult ki, amikor még 0-0 volt.
Törölt felhasználó 2024. 06. 24. 09:37
Előzmény: #4174  Peterbond
Az mindig jó, ha mások jobban tudják, hogy én mikor mit gondolnék:)))
Peterbond 2024. 06. 24. 09:24
Előzmény: #4173  signal2
Oszinten nekem a vedelmet ertekelni nehez. 1 felidoben kapura lovese se volt a skotoknak de ez nem a mi erdemunk volt hanem az o benasaguk. A 2. Felidoben meg a mi kapunk nagyon tavol volt tolunk igy nem lehetet jol latni hogy a vedok hibaztak e a skotok helyzeteinel vagy sem. Igy a vedoket en inkabb nem ertekeltem.
 .
A legtobbszor amugy TV n at kozeliekkel es lassitasokkal azert konnyebb ertekelni egy jatekost. Szoval a tevedes jogat fenntartom az osszes lentire.
Peterbond 2024. 06. 24. 09:20
"Mondom, a teljes névsor jó volt szerintem, kivéve Szoboszlai."
.
Tenyleg csak azert irom le hogy erzekelheto legyen de ha ezt a meccset a 99. percben lefujjak ( ami amugy teljesen realis lehetet volna ) akkor ugyanazt a 98 percet itt nagyon maskent ertekelnek az emberek. Pedig a mutatott teljesitmeny ugyanaz volna csak hat igy egy katartikus siker utan ertekelhetunk, ugy meg egy tragikus kudarc lenne a kimaradt kapufas helyzettel.
signal2
signal2 2024. 06. 24. 08:44
Előzmény: #4164  Peterbond
Én Willi Orbant láttam a legjobbnak tegnap, aztán Szoboszlai, aztán Sallai. 
Amúgy kínszenvedés volt végignézni a meccset, csak az utolsó 15 volt élvezetes.
ronaldinyo 2024. 06. 24. 08:35
bocs de ha most döntetlen mindenki leszarozza a magyarokat-igy meg az ellenkezője.tudjuk mindig ez van .
Törölt felhasználó 2024. 06. 24. 07:21
Akkor meg is van a magyarázat Szoboszlai teljesítményére, most olvastam csak:
A kapitány szót ejtett Szoboszlai Dominik állapotáról is, már csak azért is, mert a 90 perc alatt érzékelhetően nem játszott abban a ritmusban, amire képes, és amit korábban megszokhattunk.
„Nem száz százalékos, kisebb izomfájdalmai vannak, a németek elleni meccs óta nem edzett, sorozatkezelésen van túl, de Szoboszlai nélkül nincs magyar válogatott. Le akartam hozni, mert fáradt volt, de mindig veszélyes tud lenni, ezért a pályán maradt. 
Törölt felhasználó 2024. 06. 24. 07:12
Akkor tényleg másként láttuk, igaz én kisképernyőn, aztán nagyobban, de nem élőben:)
Számomra egyértelmű volt, hogy biztonságra mentünk, hiszen ha gólt kapunk, szinte esélytelen lett volna győzni. 
Vártunk, ameddig lehetett.
Hogy ki volt jó, az lehet túlzás és lehet csak a második félidő hagyott nyomot, de:
Botka szerintem rengetegszer gyenge, nem válogatott szintű, ma megoldotta, kifejezetten jónak ítélem.
Schäfer jobb polcról indult nálam, de rengetegszer tudtam kritizálni, erre ma ő is topon volt.
Orbán az előző 2 meccsen nálam harmatosabb volt, ma ő is összeszedett. Rajta kívül a 2 migráncsunk is jó volt, ameddig bírták.
Dárdai picit kakukktojás, eddig szinte hiba nélkül tolta le, ma volt egy pár, de nekem tetszik amit látok tőle. 
Sallai is úgy rémlik, mint aki jó volt, gól hiányzott, az benne maradt. 
Mondom, a teljes névsor jó volt szerintem, kivéve Szoboszlai. 
Persze ez nem egy Svájc és nem is Németország.
ronaldinyo 2024. 06. 24. 02:46
Előzmény: #4163  rice2
Technikailag gyengék, csapatban jok.détáriék mindkettőben jok voltsk.de itt a technikás jatékis hiányzott
ronaldinyo 2024. 06. 24. 02:43
Majd következő meccsen döntö golt lő
ronaldinyo 2024. 06. 24. 02:42
Még jo hogy szoboszlai nem érte el meg skitok belepkézték
ronaldinyo 2024. 06. 24. 02:40
Skot kapus elütötte 11 es volt.érzéketlen tahok a játékosok.mindeggyik.ki.nem.inge
Peterbond 2024. 06. 24. 01:58
En azert ugy vagyok vele hogy Szoboszlait konnyu megtalalni mert o az akitol mindenki varja a megoldast a tokeletes szabit a jo beadast a hatalmas passzt. Oszt ha nincs akkor szar. Ugyanazt ha mondjuk schafer csinalna vagy sallai vagy mas mar nem kapna azt hogy szar volt csak hogy szurke vagy kozepes.
.
Ma pl elso felidoben a csapat tamadojateka szar volt. Es nem Szoboszlai miatt volt szar de Szoboszlaival is szar volt. Nem tudott o se kiemelkedni maga se ebbol a rosszbol es legfokepp nem tudta magat az egesz jatekot felhuzni. Es igen neki volna ra kepessege es tole varjuk is ezt el. De kicsit igazsagtalan hogyha megteszi ( lasd montenegro mecs ) akkor az termeszetes ha meg nem akkor Szoboszlai szar.
Peterbond 2024. 06. 24. 01:39
Előzmény: #4157  Törölt felhasználó
Eloben en kicsit maskent lattam. Mint csapat voltunk gyenge. A skot letamadas nagyon nem izlet nekunk es nagyon gyenge volt a tamadasepitesunk. Kifejezetten otlettelenek voltak es bizonytalanok a sracok.
.
Voltak pillanataink de inkabb a 60. Perctol kezdtunk el ugy jatszani ahogy kellene tanadasban. Nem ertem hogy ennyire biztonsagit toltunk addig vagy tenyleg nem is voltunk kepesek a skotok mellett tobbre, de kesobb tenyleg jobbak lettunk. Szoboszlai is. Ez se erte el a nemet mecs szintjet se de mar jobb volt.
.
Viszont azt mondani hogy barki JO volt a mai mecsen nagy tulzas. Talan Gulacsi. A tobbiek jo esetben is kozepesek voltak. Kivetel a Csoboth gyerek akinek rovid ido alatt lett egy kapufaja es golja. Igaz o mar akkor jott amikor nalunk volt a kezdemenyezes es a momentum is de hat o maga hozott ossze annyi XG t mint addig talan az egesz csapat es csak belotte azt a golt.
.
Ja igen kihagytam Sallai jatekat. Elejen tobb hibaval jatszott es tamadasban o is tanacstalannak tunt de szepen feljavult es a gol elokeszitese pazar volt ( vagy szerencse ha Szoboszlainak szanta eredetileg de mindegy :) )
.
Adam Martin nem egy vilagsztar. Nagyon sokmindenre nem is lehet hasznalni. De most amit kellett es ami a feladata volt megoldotta es barmennyire a leggagyibb taktika is a "basszuk fel Adamra es o majd megtartja" meg mukodott is.
rice2 2024. 06. 24. 00:27
Előzmény: #4158  oxylant

Sajnos ma nagyon gyenge volt és az egész EB alatt elmondható róla. (Egyébként nem egészséges)
Viszont a többiek hajtottak és megtették amit kell.
Többen nagyon jól játszottak.
Régi nagyok szokták mondani: "A győzelmet nem kell megmagyarázni"
TheSnake2020 2024. 06. 23. 23:53
Előzmény: #4161  ronaldinyo
3 Fonixes.  Ez mindent elmond a magyar fociról.  Állami milliárdok versus egy lelkes apuka. Meg a Gombocleso utca....kevés ez hidd el. Ahova az állam beteszi a labat az kakukk. A foci sem kivétel. 
ronaldinyo 2024. 06. 23. 23:44
Előzmény: #4155  TheSnake2020
ember az igaz tényleg.szar az meg jo-azzal trágyázzuk a talajt-tehát nagyon jo-és amugy glra játszák a focit.meg a cicit-szeretem a focit meg a cicit

Topik gazda

arizona01
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek