a kipróbálásom azt jelentette, hogy csináltam eladási megbízást és megnéztem hogy elfogadást nyer e merthogy eddig nem most elfogadta, és azonnal visszavontam, mivel eladni nem akarok most majd ha fél euronyit emelkedik, akkor talán
Már kipróbáltad??? :) Egy 20-db-os kötés látok eddig ma. Tragédia ez a "forgalom" és ráadásul nem EUR-ban jött az osztalék, pedig direkt ezért nem adogattam anno...
Bojár remek üzletember volt anno, de ezt az EUR témát ordas mód benézte. Gyakorlatilag kivégezte a kereskedést a tőzsdén. Tök mindegy melyik bank hogyan kezeli az EUR alapú kereskedést. Nem az időjárásnak kell Bojárhoz alkalmazkodni, hanem Bojárnak az időjáráshoz.
Zengjen éljen, zengjen hurrá! Lehet kereskedni K&H banknál a GSPARK részvényekkel és a készlet értékelést is javították. Utoljára már kicsit csúnyán fogalmaztam a reklamációnál.
8,26 euró, 0 forgalom tudom, hogy nem egy napizós papir, de ez kicsit aggasztó számomra, szinte minden pakkom minuszban... ki mit gondol a papir jövőjéről?
ma voltam egy nagyobb belvárosi k&h fiokban, a befektetésekkel foglalkozó ügyintéző szerint egyerűen nincs alkalmassá téve a felületük az eurós kereskedésre 2000 ft az egész pakk egybeni transzfer díja a kbc-hez
Ahogy a készletértékelési hibát és ezt is nézem kb. 1 óra fejlesztés kéne egy olyan embertől aki ért a programhoz. Még azt is meg tudom mondani mi a hiba csak senkit sem érdekel.
majd 30 nap múlva minden marad a régiben ,és visszadobja továbbra is az eladási megbízást a rendszer nem kell nekik a jutalék lehet hogy többe kerülne befejezni az informatikai fejlesztést
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?