Az Aegonnal a BÉTen azt írja 7,9% Az Aegon alfa származtatott tulajdona, a fennmaradó 2,41% közkézbe tarozik. Szóval szerintem pont a közkéz részét adták el, es nem kellett jelenteni... (A jelentési küszöbök pontos ismeretének hiányában írom ezt.)
A kérdés csak az, hogy lesz-e utalás arra vonatkozóan, hogy a hitelkeret fel nem használt részével mi a terv. 1. Jövőre kifizetik extrán. 2. SRV piaci keretek között (ezeken az árfolyamokon kötelező lenne sztem) 3. Fejlesztésekre különítik el. 4. Egyéb. 3150 HUF az árfolyam (345.12-es júró mellett)
Aug 13. féléves jelentés. A 2x 500 db-os próbálkozó eldönthetné végre mit akar! Mindkét irány jó jeligére a hírdetőbe! :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
Túl ismert és gazdag ahhoz, hogy figyelmen kívül hagyják a véleményét. Talán nem véletlen, hogy rajta kívül a 100 leggazdagabb magyar között nincs ennyire nyíltan kormánykritikus ember. A GSPark nem csak róla szól, de azon keresztül tudják támadni.
Hát ja. Már tavaly is szóvá tettem, hogy cégvezetőnek nem illik politizálnia. Nekem is üzletem van, kicsiben is így működik. Sose foglalok állást egyed polgármesterek mellett, mert ha a másik nyer...
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?