azért mondjuk azt megnézném akkor mit csinálnának ha egyszer tényleg eljutnánk arra a pontra idegileg, hogy az egész fórum egymás után bassza ki a papírjait és akkor még azokat nem is említettem, akik csak olvasnak minket, meg akik csak beszállnának a láncreakcióba.... Csak szólok kedves vezetőség, hogy én pont 2 Forintnyira vagyok ettől az idegtől
Így-így. Ha azt letöri én lehet piacin baszom ki az egészet, mert akkor úgyis lejjebb megy és nem kevéssel. Nagyon gondolkozom rajta. És szerintem nem leszek egyedül...
A faszt. Kezdem azt hinni, hogy ezek tényleg világbajnok gyökerek. Én már azt sem tartom kizártnak, hogy tényleg Soros áll emögött az egész esés mögött. Végül is teljesen logikus lenne úgy elégetni az egyik legnagyobb bírálója pénzét, hogy széjjelbassza az árfolyamát annak a tőzsdei cégnek amibe az a pénzét rakta. És szerintem TÉNYLEG de TÉNYLEG nem fogják fel a vezetőségben amit mi itt írunk nekik. Komolyan szerintem nem tudunk eljutni az agytekervényeikig ezekkel az üzeneteinkkel amiket itt írunk, hogy: - NINCS VÉGTELEN IDŐTÖK VÁRNI ARRA HOGY MEGOLDJA ÖNMAGÁT AZ ÁRFOLYAM - HA NAGYON LEESIK A VILÁG ÖSSZES PÉNZÉVEL SE HÚZZÁTOK VISSZA - HA BEÁLL EGY CSÖKKENŐ TRENDBE ONNAN NEM JÖN KI JÓPÁR ÉVIG ÉS KÖZBEN MÉG VALÓSZÍNŰLEG EGY VÁLSÁG IS JÖN Remélem tudtam segíteni a dolgok megértésében
Globalis SzOpus Nyrt.