nálam most kb ilyesmi lenne a monológ, vigyázat obszcenitás, csúnyabeszéd, 18+, csakerősidegzetűeknek, felnőtt felügyelete mellett! :D https://youtu.be/EcTDCE9FMqk
Egyébként a legundorítóbb hogy bár a világ összes pénzével rendelkeznek már a nagytulajok és Opus-közelibb emberek, de komolyan annyira nem képesek, hogy elindítsák felfelé az árfolyamot, akár még olyan teljesen legális úton is mint a saját részvény vásárlás. Itt táncolunk 2 Forintnyira attól, hogy egy 4 (!!!!!!!!!!!!!!) éves emelkedő trendet letörjünk. Ha esetleg nem értené valaki a vezetőségből, aki ezt olvassa, hogy ez mit jelent akkor elmondom: AZT JELENTI HOGY CSÖKKENŐ TRENDBE FOGUNK ÁTVÁLTANI HA EZT LETÖRI. Remélem érthetően fejeztem ki magam. Tehát ha most nem méltóztatnak elindítani, AKKOR BIZONY KURVÁRA ESNI FOGUNK és nem 250, meg 150 forintig, hanem szerintem 100 alá. Remélem el tudtam magyarázni mindenkinek
Nem is értem.... de legalább megpróbálnák megfordítani.... vegyenek saját részvények valkin keresztül pár 100 milláért, Nekik ez annyi mint nekem 2 gombóc fagyi.... legalább valami jele lenne, hogy akarják Ők is az emelkedést. (Ha akarják 1általán?)
én felhívnám de olyan kurvára egyoldalú lenne a beszélgetés és valószínűleg annyira nem válaszolna semmire, hogy szerintem felesleges lenne teljesen. Valahogy így nézne ki: - Jó napot Kívánok mért esik az árfolyam - Nekünk nincs árfolyamcélunk. Nem értjük. MNB. Nem vehetünk saját részvényt, bár azt nem tudjuk megmondani miért. - Köszönöm szépen - Viszont látásra - Csókolom
Istenybizony visszasírom borvirágostóthpétert :D na ő legalább tudott szépeket mondani, mégha igaz sem volt soha, ez a vezetőség még kamuban is a legalja szint
Gál úr titokban szólna a strómanoknak , hogy kezdjék el venni. Meglepődne D@kó úr az árfolyamon és írna az MNB-nek, hogy nem érti mi történt. Nem akarhatjuk az újabb vizsgálatot.
azt tudjuk hogy le...ják. de azt azért kozmetikázhatnák hogy kisbüfik hivták fel a figyelmüket hogy valami mahináció van. és ha nem lennének ennyire dilettánsak akkor vizsgálódhattak volna 400-on vagy 500-on. vicc ez a cég komolyan. Dakónak sem kell hinni. Nyakig van ő is az ügyeskedésben. Ódorné még a cégnél van, az elődje őt is meg lehetne kérdezni hogy miért nem tett semmit a fizuért?
Törölt felhasználó2019. 11. 08. 09:30
Előzmény:
törölt hozzászólás
Ő nem is. De ha Gál Miklós eladná a részvényeit, és zsebre tenné a -4 milliót, jövő héten 500 fölött lehetnénk.
Globalis SzOpus Nyrt.