Ezért ne toljuk meg egyenlőre :D Én szeretném a legjobban, hogy ezen a papíron orbitális pénzeket keressünk mind, de el fog jönni az a pont ahol egyszerűen addig csorgatják a virtuális nyerőmet hogy nem kockáztatok tovább és egyszerűen megnyomom az eladást. És ezt nem mint fenyegetést írom, hanem tudom hogy el fog jönni az az árfolyamszint ami láncreakciót indít el és nem szeretnék az utolsó lenni aki eladja valahol 100 Ft-on :D
muszáj nekik venni, mert a dilettantizmusuk eredményeképpen, nem hogy külföldi intézmények nem fogják többet venni, de már mindenki fél tőle mint a tüzes sparhelttól :D patthelyzet
Nem. szerintem a felhúzás 800-ig "természetes" volt. Az öntés 810-ről: na az lehetett ő. Gondolj bele, van egy ellenséged aki tőzsdei cégbe rakta a pénzét és ki akarsz vele baszni azzal hogy az árfolyamot annyira leviszed, hogy az egykor több száz milliárdnyi papírja kb. 3 jobb cipő árát érje. És ennek tetejébe amikor ezt elkezded csinálni ennek a cégnek a vezetősége, mint dilettáns balfaszok csorgó nyállal nézik végig ahogy 61%-os minuszt shortolsz a papírba. Te nem csinálnád Soros helyében?
Ezt írtam lentebb, hogy pont ezen gondolkoztam, hogy mit csinálna a vezetőség ha tényleg eljutnánk itt kollektíven egy olyan pontra, mert addig hergeltük egymást, hogy mind elkezdjük eldobálni. Akkor végre megtalálnák a vétel gombot?
az a baj, hogy szerintem 300-ig lebasznám....és ennyir enem akarok kibaszni itt mindenkivel hogy én indítom a láncreakciót, szóval én megvárom a 315 kicsit tartósabb letörését, ha tényleg ennyire ezt akarja a vezetőség hogy eladjuk.
Globalis SzOpus Nyrt.