Nem lehet az, hogy pl "csak" a spanyol támogatás jön ki, esetleg valami szerződés valami céggel? Nem lenne értelme az augusztusi jegyzésnek, ha mindet lejegyezték volna. Most meg elvileg csak a nagytulaj jegyezhet, ha jól tudom.
Törölt felhasználó2007. 07. 17. 14:59
Reméljük jó a hír, azért a tegnapi 30k-s jól informált lehet. Megvizsgálnám
Szerintem is jó hír lesz és nem is kicsi!!!
Hogy miért?
Nekem nagyon gyanús az a 30k vétel....
Nektek nem pont a hír előtt
just in time-ban
De lehet ez csak nekem tűnt fel???
A Budapesti Értéktızsde Zrt. Vezérigazgatójának
165/2007. számú határozata
A Budapesti Értéktızsde Zrt. (továbbiakban: Tızsde) vezérigazgatója a Genesis Energy
Befektetési Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1137 Budapest, Szent István krt. 18.)
kibocsátó (továbbiakban: Kibocsátó) kibocsátó (továbbiakban: Kibocsátó) törzsrészvényeinek
tızsdei kereskedését a 2007. július 17-i Tızsdenapon 14 óra 12 perctıl a Tızsdenap
hátralévı részére felfüggeszti.
A vezérigazgató kötelezi a Kibocsátót, hogy a felfüggesztést kiváltó okkal kapcsolatos
soronkívüli tájékoztatását a tızsdei szabályoknak megfelelıen tegye közzé.
Amennyiben a Kibocsátó részvényeinek kereskedését befolyásoló információ a kereskedési
idı vége elıtt a tızsdei szabályoknak megfelelıen nyilvánosságra kerül, úgy a Tızsde
vezérigazgatója a Kibocsátó törzsrészvényeinek kereskedését határozattal visszaállíthatja.
Indokolás
Kibocsátó 2007. július 17-én arról tájékoztatta a Tızsdét, hogy olyan soronkívüli tájékoztatást
kíván tenni, mely jelentısen befolyásolhatja a Kibocsátó részvényeinek árfolyamát és kérte
értékpapírjai tızsdei kereskedésének felfüggesztését.
”A Budapesti Értéktızsde Zártkörően Mőködı Részvénytársaság Szabályzata a Bevezetési és
Forgalombantartási Szabályokról” címő szabályzat 23.1 d) pontja szerint a Tızsde az adott
értékpapír kereskedését felfüggesztheti, amennyiben a Kibocsátó az indokok feltüntetésével
kéri a Tızsdétıl értékpapírjai kereskedésének legfeljebb 10 (tíz) napig terjedı felfüggesztését a soronkívüli tájékoztatásának nyilvánosságra hozatalát megelızıen nyilvánosságra kerülı
információk felhasználásának megakadályozása érdekében.
A befektetık érdekeinek védelme, illetve a piac információkkal történı ellátása a részvények
kereskedésének felfüggesztését indokolja.
A fentiekre tekintettel a Tızsde Vezérigazgatója a rendelkezı részben foglaltak szerint
határozott.
Budapest, 2007. július 17.
Pál Árpád
vezérigazgató
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...