Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:49

GENESIS  

Sziasztok!

Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))

Új név,új tervek,új remények...
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:14
"Re: Genesis célár 5000Ft Előzmény válasz erre 19:01
én ismétlem magam abból a topikból ahonnan és AMIÉRT kitiltották EZT

és elnézést

Anyád BB.. "

Tisztelt stoky Úr!

Ön mindenbizonnyal BB-szeretet szindrómában szenved! Irigyii BB-t a sikeréért, a kitartásáért, az optimizmusáért!
mivel Ön egy lúzer, ezért hatalmas gyűlölettel viseltetik a sikeres, kitartó és hittel teli emberek iránt! Javaslom mielőbbi pszichiátriai kivizsgáltatását! Segítek Önnek, ha gondolja! Nehogy elhatalmasodjon az elmebej Önön!

BB dokija jó doki! ..
Jelenleg kedvezményesen gyógyítok!
Nálam vizitdíjat nem kell fizetnie!

Várom a rendelőmbe, a terápiámra!
A mielőbbi diagnózis felállítása rendkívül föntos az Ön egészégügyi állapotára nézve!

Üdv. Dr. Rosenpick

Ja, el ne felejtsem: BB-spanom üzeni, hogy a Genesis 5000 Ft lesz pár héten, pár hónapon belül! Kitartás őszerinte!

Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:13
Előzmény: #21782  Törölt felhasználó
Ez a portfolio teljesen szánalmas, inkorrekt és félelmetesen buta megoldásaival egyre több embert riaszt el magától.
Többek között lassan engem is.
Nem érdekel, ha kitiltanak.
Igaza van mindenkinek, aki megírja a véleményét. Legyen az ilyen vagy olyan.
Egyébként is a hócipőm tele van azzal, hogy minden szoclib média azt sugallja, hogy legyen az ember toleráns. De kérdem én, ha valaki nem akar toleráns lenni, azzal miért nem kell toleránsnak lenni?
Én nekem semmi bajom azzal, ha valaki odáig meg vissza van a romákkal. De ha én nem szeretem őket, az legyen az véleményem, vagy akáki másé.
Nem kell elfogadni, de ha olyan toleráns a szoclib média velük, akkor velem miért nem az, ha már egyszer az adóforintjaimból sajnos sokkal nagyobb mértékben támogatom őket, mint ahogy azt én szeretném.
Ha nem tetszik portfolió a vélemény, akkor nyugodtan moderáljatok ki, úgysem kívánok a jövőben ide túl sokat járni. Vannak még korrektebb gazdasági weboldalak is.
Hajrá BB!
szalatibi 2007. 08. 16. 19:09
Előzmény: #21797  Törölt felhasználó
"Miután eladom Neked bukóban, ne szidjál annyira, mert ott figyelek 1944-en.Vagy 1556-on?Esetleg 1245-ön.Utána -996-on- tuti szólók a haveroknak, hogy figyeljék a 797-et, esetleg a 638-at." Ez szerintem is egy tradelhető papír jelenleg, de én is hiszek az ötletben.Én stoppolok ebben a hangulatban, ilyenkor nem az a szívás, ha kicsit drágábban kell visszavennem(hiszen vagy jönnek a buzik vagy nem), hanem ha hónapokig ülök az amerikai feelingben=kaki.És bocs, hogy vacsi elött ilyeneket gondolok.És egy költői kérdés: Szerintetek akik az árakat meghatározzák pár napja a világon vajon bevannak úgy szarva és baszva ma,mint én?
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:07
Előzmény: #21795  Törölt felhasználó
A BBGump rák részvénytársaság kisbefektetője
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:06
Előzmény: #21795  Törölt felhasználó
:)))
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:05
Előzmény: #21794  Törölt felhasználó
Ki a sz@r az a BB, hogy mindenki vele foglalkozik és nem ezzel a papírral?
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:01
Előzmény: #21781  Krumenaker
Valójában a tőkeemelés valahol X összeg (6 nap tőzsdei záróátlaga, ez majd kiderül) ÉS 5000 forint között lesz meghatározva.

Múltkor is ezzel a szöveggel etettek minket. ezt kihasználva szépen meg küldték a szemfüles spekik a részvényt. 800-ig :) majd hirtelen emelkedés volt. most is ez lesz
stoky 2007. 08. 16. 19:01
Előzmény: #21790  balta
én ismétlem magam abból a topikból ahonnan és AMIÉRT kitiltották EZT

és elnézést

Anyád BB..
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:00
Örülünk neki hogy te mident olyan pontosan tudsz de jó lenne ha abba hagynád a piszkálodást .
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 19:00
úristen..... van itt baj.. nem is kicsi. Nekem csak egy kérdésem van: ki hány éves?
balta
balta 2007. 08. 16. 18:59
Krumenaker: Én ezt e tőkeemelés+jótékonykodást még mindig nem értem. Miért célja egy befektetőnek, hogy a tőzsdei átlagár felett jegyezzen részvényt, ha ugyanazért a pénzért úgy jóval kisebb tulajdoni aránya lesz?
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 18:59
"Nekem az megérzésem, hogy 5000 forinton lesz tőkeemelés."

Tisztelettel, csak egy kérdés:
Ha 2800 ft-ért sem kellett senkinek, akkor szerinted ki emelné 5000 ft fölé az árfolyamot? Igen van rá egy válaszom, de egyszerűen hihetetlen lenne hogy ekkora kockázatot is bevállalnának. Így:
Kijelentésed szvsz egy képtelenség.
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 18:58
Uram!

Nem teljesen! Csak a befektetőknek szóló levelet másoltam be ide! :-) A megszólításom a következő volt: "Kedves Dr. Úr!"

Utána pár szó esett a vizitdíjról, szakmai eszmecsere az egészségügyről. Ezt nem akartam bemásolni ide. Remélem megérti ezen cselekefetet.

Üdvözlettel:

Dr. Rosenpick, BB dokija
stoky 2007. 08. 16. 18:57
BB-t nem a gene miatt tiltották ki.

EZT ÖN IS TUDJA

NE FERDÍTSEN MEGINT ÉS MEGINT ÉS MEGINT
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 18:55
Előzmény: #21783  Törölt felhasználó
dr_rosenpick!

Téged úgy szólít meg egy levélben BB.,h : ,,Kedves befektetők!"?
:-))))))))))
stoky 2007. 08. 16. 18:54
ez magával beszélget... gugye szegény

az a baj, hogy ezek a szövegek már lefutottak... copy/ paste.. szóról szóra ugyan az.
beteges ember
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 18:54
ez igaz én sem értem engem miért nem tiltottak ki. .. csak felszolitást kaptam.. de azt se értem miért.. mikor nem irtam le hogy ...
.. a tiltott szot.. csak szoközökkel.. és mondtam hgoy bocsánat meg vicc volt elszakadt nekem is a cérna.. na csötök
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 18:51
pixi

holnap pislogni fogsz
Törölt felhasználó 2007. 08. 16. 18:48
Üdv. mindenkinek!

BB köszöni szépen jól van és rendkívüli módon örül a pozitív bejelentésnek!!

A következő üzenetet küldte nekem pár perce:

"Kedves befektetők!

Sajnos kitiltottak a fórumról, valószínűleg a portfolio.hu tőzsdei-gazdasági hírportállal kapcsolatos kritikám miatt. A múlt hét pénteki Genesis-t lehúzó cikkükkel kapcsolatban fogalmaztam meg markáns, szókimondó véleményt. Valószínűleg ez lehetett a bűnöm. Úgy lászik működik Magyarországon a véleménydiktatúra. Ez ellen fel kell szólalni minden alkalommal, amikor csak lehet!
Egyébként a portfolio.hu nem indokolta meg, hogy mely hozzászólásom miatt tiltottak ki!!
A moderálási szabályzatuk szerint első alkalommal figyelmeztetésben kellett volna részesíteni engem. Egyszóval: Saját szabályaiknak is ellent mond a portfolio.hu!!
Miért nem moderálják saját magukat ezek a portfolios srácok?

Illett volna megindokolniuk, hogy mi miatt tiltottak ki! Erre sem voltak képesek!

Ha pedig azt mondanák, hogy a "cigányos téma" miatt zártak ki, ez az indok sem állja meg a helyét! Mivel izomman20 kapott össze fretek-kel, fretek kezdte egyébként a kötekedést, izomman20 pedig visszaszólt neki, ő kezdte el a cigányozást Én csak folytattam. Amit persze meg is bántam. :-((
Kérdezem én, ha a cigány-téma szóbahozatala volt a fő indok, akkor izomman20-at miért nem zárták ki? Hisz ő hozta először szóba az említett kisebbséget!

Következtetés: Álindokok alapján kitiltja a portfolio.hu, azokat az egyéneket, akik szókimondó, őszinte véleményt fogalmaznak meg a szerkesztési módszereikkel, elveikkel, stzakmaiságukkal kapcsolatban!

Miért nem tiltanak ki más embereket innen?

Volt ittmá szó A Sziget-fesztiválról, OTP-részvényről! Ezek más témák!
A moderálási szabályzatban az is benne van, hogy a más témával foglalkozó egyéneket is ki lehet tiltani!
Most akkor kezdjen el feljelentgetni mindenki mindenkit??
Nekem pl. nem tetszett, amikor a Sziget-fesztiválról beszélgettek, ha jól emlékszem Gudakes linkelt be Schorbert Norbi szigetes megjelenését!! Őt is ki lehetne pl. tiltani ezek alapján! Én is lehetnék besugó ügynök, de szerintem ez gusztustalan!
Na mindegy, lényeg: nekem az egész portfolio.hu-ból elegem van!
Még egyszer elmondom: Nagyon szánalmasak és ez tényleg egy szélsőséges tőzsdei portál, mely véleménydiktatúrát gyakorol!

A mai hírhez visszatérve: Abszolút pozitív a hír!! Nem tudom mit paráznak itt néhányan.
El kell menni a Közgyűlésre!! Tartás és vétel javasolt! Persze a türelmetlenek adják el, legalább lehet még olcsón venni!!

Hétvégén ünneplés lesz a rendkívüli hírek napvilágra jövetele miatt! Lazítsatok kicsit! :-)

Egy értékes gondolat még:

A média a leghatalmasabb, legmanipulatívabb hatalmi ág az egész világon! Ez tény!! A portfolio.hu cikkeit óvatosan kell kezelni!

Üdv. BB

Hajrá Genike!!
Hajrá Tőkeemelés! :-)))

További erős vételek várhatók a következő napokban!

A Genesis-fórumot mindvégig be fogja járni optimista, magabiztos, a dolgokat soha fel nem adó szellemem! Megjelenek, ha hívtok barátaim! Csak kiabáljátok hangosan: Hajrá BB! Gyere vissza! :-) "
Krumenaker 2007. 08. 16. 18:48
Előzmény: #21778  Törölt felhasználó
A 18:15-ös Portfoliós kommentben több apró tévedés is van, csak egyet emelnék ki:

"Az ár a tőkeemelés elhatározó igazgatósági döntést megelőző 6 nap tőzsdei záró átlagára lesz, de maximum 5,000 forint"

Ebből az következne, hogy MINDENKÉPPEN 6 nap tőzsdei záróárfolyamának az átlagárán történik a tőkeemelés, és ez lehet bármennyi (majd kiderül a záróárakból), de ha ne adj isten 5000 forint feletti átlagár jönne ki a zárókból, akkor is csak 5000 forint lesz, mert ez a max.

Valójában a tőkeemelés valahol X összeg (6 nap tőzsdei záróátlaga, ez majd kiderül) ÉS 5000 forint között lesz meghatározva.

Nekem az megérzésem, hogy 5000 forinton lesz tőkeemelés.

Topik gazda

adra
5 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek