MEGVISELTE!
Kiborult a bili, a projekt becsődölt, a papírnak és a cégnek nincs jövője.
Aki tud menekül a papírból, csakhát itt már fájdalmas mert a legtöbben 10-20% bukókkal tudnak kijönni belőle, meg aztán a 2000 lélektani szint.
De ha majd kijön rényiék bukója a helixen, cogencon akkor asszem 1000 a megálló.
BABICS EGONNAK IGAZA LESZ!
Bocs, véltelen a duplázás. Úgy tűnik a kapcsolat megszakadása után minden F5/refresh-re újra berakja az üzenetet. Ostoba dolog.
Törölt felhasználó2007. 08. 17. 10:27
Csak nem viselte meg még a legoptimistábbak idegzetét is a -10%?
Bár a 2800-hoz képest, inkább -25%.
Érdemes lesz megszámolni a most sarjadó ősz hajszálak számát.
Csak nem viselte meg még a legoptimistábbak idegzetét is a -10%?
Bár a 2800-hoz képest, inkább -25%.
Érdemes lesz megszámolni a most sarjadó ősz hajszálak számát.
én 2200 és 2600 közé tippeltem tegnap a hír után rövidtávon (azaz 2200 körülröl indulva 1-2 héten belül 2600 lesz sztem)
eddig ez nagyjából bejönni látszik, bár kicsivel még alatta vagyunk de sztem jövő hét elején már nem nagyon nézünk be 2200 alá.
a forgalom sztem nem nagy, pár millával megint 100 forintokat lehetne felfelé húzni rajta. (na jó, persze lefelé is, de talán akik félnek már eladták)
Gazdi, te mar nagyon kezded osszezavarni magad. Sztem add el es menj el 2 hetre nyaralni. Megis ki kell pihenni ezt az egeszet, nem? Raadasul, ha jol tudom, meg vmennyit hozott is a konyhara.
Örülök nektek, de el ne adjátok a pakkokat, mert akkor világvége.
És mi az oka, hogy ennyire nyomott áron se veszi senki? Nekem pl. sovány vigasz, hogy lesz nagybefektető 1200-as áron.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...