Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
tavasszal még Keresztesi János vette ezresével 3999Ft-os áron, most pedig nem kell a kutyának sem, pedig jó lett a gyj és még jobb lesz a második fele.
Napközben néztem,nem volt benne a könyvben sem a vételi,sem az eladási oldalon az ajánlat,úgy kötögették a "nagy" darabszámokat.
De végülis valóban nem ez a lényeg,hanem hogy több holnapi tötymörgés után most már igazán történhetne vmi,és nem további esésre gondoltam....:-)
Egyetértek!
Hogy átkötés volt-e, nem gondolnám, akkor miért nem egyben történt, mindegy, nekem az a lényeg, hogy szvsz nagy növekedési potenciál van a cégben, és előbb-utóbb ez tükröződni fog az árfolyamon is! Esetleges felvásárlásról nem is beszélve..
Lehet,hogy még 1-2 hetet várni kell,de ha szokásukhoz híven megint nagy dolgot agyaltak ki,akkor megéri várni mert jöhet 1-2 limites nap.A következő jelentések is nagyon jók lesznek.Szerintem 1-2 speki dobja,mert keveset esett és rövid távon másik rv.-be nagyobb emelkedést lát.Ha elindul nehéz lesz visszavenniük.
Nagy a csend a tőkeemelés körül.Remélem nagy dobásra készülnek és lesz 1-2 limites nap.Már tele vagyok vele.(na meg ECO-val)Ha nagy rántások lesznek,én akkor is tartom mert az éves eredmény után fog kezdődni 1 hosszabb hegymenet.Szvsz.
A tegnapi 1200 darabos leszúrás technikai tétel volt, a mai hati kifutás miatt kötötték át jövő márciusra, de ez bizalmas információ, kérem senki ne híresztelje. :)
Ez is az volt.Meg az is,hogy megint az egész világgal ellentétesen mozgunk,természetesen negatív irányban.Hogy döglene meg ez a bux.Illetve már meg is döglött.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace