A legnépszerűbb EURUSD-vel próbálkozom, ezen a legkisebb a spread. De magyar piac továbbra is ahol inkább kötök, csak a likviditással van baj itthon, amivel a forexen legalább nem kell foglalkozni. Neked is sok sikert!
Szia! Ha küldessz egy e-mail, ott lennt a címem. akkor válaszban elküldöm ezt az indikátort, s akkor látod hogy mi van, én annyira nem értek a programozáshoz az a baj. Köszi!
gyferenc@vipmail.hu
Törölt felhasználó2012. 11. 29. 17:28
Hi! Pár hét és itt vannak az ünnepek. Ez úton is szeretném felhívni az igen tisztelt kollégák figyelmét, hogy több figyelmet fordítsanak a "visszaáramoltatásra".
Gondolom kereskedési terve mindenkinek van link , és ebben kiemelt szerepet kapott ez a fejezet.
A legtöbb nagy áruházban, és városok különböző pontjain gyűjtenek olyan gyerekek részére, akikhez nem biztos, hogy el tud jönni a Jézuska, és a Mikulás. Ha már degeszre trédeltétek magatokat, ne szerénykedjetek!
Nem tudom hogyan csinálod pontosan, de nyilván többször kerül bele percen belül a feltételvizsgálatba és ezért jelez többször. Szóval nagy vonalakban, kell egy változó meg egy feltétel amivel vizsgálod, hogy abban a percben egyszer már küldte az alértet. Ha eltelt egy perc akkor törlöd a paramétert.
Eléggé kihalt lett a fórum, de azért megkérdezem. Valaki ért az mq4 kódoláshoz? Az lenne a bajom, hogy van egy indikátorom ami a voilatilitást nézi, s úgy állítottam be hogy jelezzen ha pl eurusd 1percen belül legalább 10pipet változik, ez rendben is, s ha van ilyen akkor riaszt ugye alert ablakban, na de nem hagyja rá hanem folyamat adja az alerteket minden másodpercben.. nagyon idegesítő mert mást nem tudok csinálni addig, hiába okézom le, mindig előugrik ahogy változik az ár. Nekem bőven elég lenne ha egyetlen egyszer dobja fel ezt az alert ablakot aztán kész. Tehát mit kellene a metaeditorban hozzáraknom a kódsorához, hogy csak egyszer csippentsen összesen azon a percen belül azt kész, nem kell többször, (majd ha máskor lesz újra 10 pip legalább) , mert ez perces gyertyára állítottam be. Köszi ha valaki segítene.
Azért ha rá kell duplázni a kereskedőnek a tőkéjére, erősen el kellgondolkodnia azon, hogy rossz irányban áll. Ha mínusz százezernél zár és fordul, ugyanabban a mozgàsban rákeres négyszázat a maradék négyszàzra, és nem a vésztartalékot kell utalni mert ötszázat verdes a lebegő mínusz. Egyszer én is hülye voltam, csak vártam, aztán szép sorban összesen hatszázezer körüli mínuszt kellett realizálnom hogy a maradékkal fordulhassak. Sikerült, és korábban kellett volna.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.