Gondoltam itt az ideje, hogy lecseréljem a bútort, újra parkettázzak, szétbombázzam a fürdőszobát és az alattam lakó is tuti régen festetett. Most elintéztem mindent egyszerre :DDD
most amikor EU-n GU-n igen jó mozgások vannak, nem értem ki az aki EURCHF-re fanyalodik. Akkor inkább USDCHF, ott legalább vannak swingek. Persze biztos vannak olyan profik, akik egy egyenes vonalú csharton is tudnak nagyot kaszálni.
nem nem tűntem el, elkészítettem az adóbevallásomat :)
az egész BÉT-en keresett pénzemet beszámítottam a forex bukóba :), ráadásul nem kértem ETU-t, mert olyan idétlen voltam, hogy nem fogtam fel mire kell, amikor meg már igen, akkor késő volt :)
most nem érzek forexre késztetést, pedig látom, hogy milyen eszement mozgások vannak, de tudom, hogy úgyis elbuknám az összes zsémet, úgyhogy maradok a (nem molnta által elúsztatott) langyi BÉT-en.
randomfx meg alfatrader csiklandoz, admiral-ban csalódtam egy kicsit (dealing desk-jükben :) )
Ja, pontosan!
Én még bónuszba kár enyhítek ma, mivel tegnap este sikerült 2köbméter meleg vízzel eláztatnom az egész lakást. :D
Persze... ki mással történne ilyen... :)
szerintem nincs rajta mit kommentálni. február óta szinte egyenes vonalat húz a charton. átlagos napi mozgása 18p. mazohisták kereskednek rajta. a mai mozgás az elmúlt napok rekordja. a jegybank valamilyen szinten elérte a célját, mert a spekik messze elkerülik. persze lehet csak én gondolom így. ;)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.