Nagyröfiknek van egy forgalommal súlyozott átlagár, ez azt jelenti, hogy az adott napon megnézik melyik árszinten nagy a forgalom, és azt erőltetik, ezért van hogy sokszor sokat áll egy adott szint körül.
általában ha egy nagybefekető utasítást ad egy brókercégnek,hogy vegyen mondjuk x darab részvényt, akkor meghatároznak egy sávot, egy átlagárat, amennyiért szeretne kapni... meg gondolom valami időintervallumot a vásárlásra, ha ez egybevág esetleg egy záróárbeállításos nappal meg más tekintetben, akkor lazán beidőzítik arra.. nem érdekli a brókercéget az ha az ügyfél esetleg valamivel olcsóbban is kaphatott volna pár nappal előtte.. számára "a mellékes haszon" a lényeg amit a beállítssal nyer, és az, hogy a megrendelést a paraméterek alapján teljesítette... a többi senkit nem izgat...
Ebben eléggé biztos voltam, de 1,4060-nál a zabszem a helyén volt (ott is vettem mér rá). Amúgy meg látszott h 1,4060-1,41 között pöcsölt végig, de a pozitív szentiment miatt tutira vettem, h felfelé indul.
Ha visszatesztel megint beszállok talán 1,4105 körül. Már ha lejön addig.
de én inkább annak örülnék, ha rajta rohadna az egész... az biztos, a japánok most magukat nem fogják venni, örülnek ha a ház építésre meg kajára futja... azért is szólnak "a nagy világhoz", hogy vegyenek... tőle...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.