egyéként hjanek, elnézve az elmúlt hónapok eseményeit.. snp 1250 és 1343 közötti játékát.. az egész történet már régarról szól, hogy lasszozzunk be minél több palit, akinek el lehet adni a pincében vett gigantikus tételeket.. az igazi forgalmak korábban voltak jóval lentebbi szinteken, most próbálnák adni, de nincs kinek.. legalábbis a forgalmi adatok alapján.. ahogy egy nagyobb mennyiség kerülne ki, egyből nagyot esne az index, a shortosoknak meg nem akarnak kedvezni... próbálnak kis esésekben eldugni kis disztribúciót, majd elég kis forgalommal fellőkni és így a shortosokkal is próbálnak vetetni.. amit csak lehet bevetnek... eléggé szar lehet nekik, most ez a dilemma.. azért azt belátod, ha igen komoly vételi erő lenne, gigantikus forgalmú bull lenne még ezekről a szintekről is.. de valamiért az nincs, csak árfolyam manipulácó ezerrel.. szvsz
egyetértek, itt nekem már egy kicsit ismétlés ízű ez a kitömés duma.
Múlt évben is csak ez hallgattam, és ráadásul hallgattam is rá, hát meg is lett az eredménye (450eFt-).
Most a "saját" fejem után megyek, nem érdekel senki, és semmi.
Csak TA... (RSIMA,Oscill.)
Max. csordaösztönre, de akkor is megfogják valahol.
Értsétek már meg - nekem is idő kellett hozzá -, hogy ha fejünk tetejére állunk is, a nagytőkéseknek a szintentartás, emelkedés az érdekük, és ezért mindent megtesznek, hogy még1* 2008 ne ismétlődjön meg legalább 10-20 évig.
Oldalazás lehet, sőt nekik is jó a swing, a shortos is és a longos is "jól" érzi magát.
Legalább is az, aki a fax jó végén áll. :)
Amúgy h őszinte akarok lenni, fingom sincs mi lesz. Komolyan. Ha a leminősítésekre - amiről ugyan tudjuk, h mennyit érnek, de azért mégis... - meg az adatokra se korrekció, se esés, akkor mire?
urak, nekem tanulságos volt a lecke.
Nem azt trade-olom le, amit szeretnék, hanem amit látok.
Csak már hamarabb kellett volna kijózanodnom...
Emelkedő trend trendvonala tartott ma is, az jó long beszálló volt...
Látom sp500, dji30, dax30 16 órakkor egységesen megőrült, elkezdték tépni őket.
már megint felülteljesít a kirakat index.. mit vársz tőle?! ha snp eléri a korábbi tetőt, ez simán élehet már 12300 felett.. ha a régi tetőt, akkor meg 12390 helyett 12600? vicc az egész dow...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.