Ja a ház nálunk is 29,5 C fok földszinten. Tetőtéri szobákba fel se megy tőlünk senki. Klíma nincs, de bírjuk. Végső esetben pince is van 26C fokos levegővel.
Lehet pincébe kell menni, mint a buxnak:)
Nálam a ház fent 30,5 fokos, és legalább másfél hét kell hogy újra "lakni" lehessen, leköltöztünk a nappaliba ott van klíma. Úgy nézünk ki mint vmi menekülttábor....
Milegyen, azért sokan prüszkolnek/prüszkolnének a 300-as eur.-ra. Viktorunknak lesz dolga. Vagyí lehet hogy máris elfogyott a shortmani amit a kis elszólásuk hozott, és megint kell a zsé????
Kösz, ez kiindulásnak jó, de legközelebb csak hétfőn tudok utánaszámolni. Viszont a csúcs óta akkora esés nem volt már, ami indokolná.
De a legfontosabb kérdésemre választ kaptam: szerinted megbízható a rendszer, és ez több éves tapasztalat.
Más: itt nyugaton egy kisebb felhőszakadás segítségével felfrissült a levegő (27 fok már elviselhető)
Évek óta használom az fxpro-t, soha nem fordult elő, hogy ne teljesült volna valami. Még a hétvégi gapben is teljesítenek, akkor is, ha számukra kedvezőtlen. Valószínűleg nem volt elég a fedezetet. Ne felejtsd el, hogy a nyitott pozi miatt azon a ponton kevesebb volt az egyenleged, mint amit most látsz. Számold ki pontosan! Nézd meg, hogy 1 lot-ra mekkora fedezet kell. (függ a választott tőkeáttételtől, de 500-szorosnál is kell 200 eur)
Egyébként ha élesben olyan helyzetbe keveredsz, hogy csak a tőke 20 százaléka a szabad margin, akkor már nyugodtan leírhatod azt a számlát.
Biztos, hogy nem kell hozzá futnia a metatrader-nek. valóban teljesülnie kellett volna, bár nem tudom péntek este, ilyen piaci viszonyok mellett mennyire megy fel a spread, de 5-6 pipre biztos nem.
Nekem se volt még ilyen, pedig élesben nyomom. Ritkán állítok be vételt, ha ilyen volna akkor írnék admin centernek, hogy mi a csöcs van. Elvileg nem történhet ilyen.
Egyébként az egy jó demo akkor amit használsz....kipróbáltam már párat, de ilyennel még nem találkoztam, hogy tényleg a valós kereskedést mutassa. Mármint ami az adott cégnél megy. :)
Ha éppen nézed és látod, hogy bár felette van és mégsem teljesül, akkor felveszed velük a kapcsolatot és megkérdezed, hogy mi történt. Én jópárszor kaptam olyan választ, hogy nem volt felette. Hmm. Akkor vajon mit mutat a grafikon? Na erre még sosem kaptam választ. De az EUR/$-ban ritka az ilyesmi. Ott sokan játszanak. Azért várd meg más hozzászólását is! Több szem többet lát.
Akkor ennyi, semmi magyarázat? Ok valós számlát nem hagytam volna magára, de ez az akció majd 200ezer ft elmaradt hasznot jelentene.
Azért arra is kiváncsi lennék, ha a stop lett volna ott, akkor teljesül v. sem. (sejtésem van)
Azért van a demo számla, hogy tanuljunk, hát én most tanultam belőle.
Bizony így működik. Erre készülj fel. Az lehet, hogy cége válogatja, de sajnos én is tapasztaltam.
Törölt felhasználó2010. 07. 17. 10:26
Egy kérdéssel zavarnék: Tegnap volt egy elhamarkodott shortom fxpro-n eurusd 1,29-től, majd beállítottam 1.30006-ra egy újabbat 3* mennyiséggel (1 lot). Viszont csak ma tudtam ránézni, vajon mekkora nyerőm lett, de látom, hogy valamiért nem kötött pedig volt 1,30064-en is.Szabad margin is volt még a tőke kb 1/5-e. Szerencsére csak demo számla, de ha az igazin is így működik, akkor az elég gáz. Kivéve, ha vmi magyarázat van erre. Kérek segítséget!
jobb lett a munkaneluliseg, de a szamokat enyhen kozmetikaztak, ugyanis a reszmunkaidosok szama durvan nott, mig a teljes foglalkoztatasuak szama tovabb csokkent. A trukk annyi, hogy a reszmunkaidosok kevesebb penzt kapnak, gyorsabban lepnek le. Ugyhogy javulas csak atmentei. Egyebkent meg a kormany most keszul kib@szni a kozalkalmazottak nagy reszet.... Szerintem is a font tul eros.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.