Hintázunk még pár évig aztán mindenki kiszáll vagy kikényszerítik. Vissza fogják szorítani a spekulációt, és mindenkit a földekre zavarnak, hogy legyen kaja 7 milliárd éhes szájnak.
Ó hogy kapná be! a kis pluszos shortom kis mínuszban záródótt, negyed órára léptem le, és elfelejtettem nullába húzni a stopot. Csak -10 eur, de idegesítő.
igen, ez a kostolany idézet jutott nekem is eszembe, ez vígasztalt csak.
lehetőség mindig van, vagy felszállsz rá, vagy nem, de majd jön a következő ( villamos :) )
Pedig 4 óráson esőre állt. Amerikai szünnap miatt nem mozogta le a globálpolitikai fejleményeket, de én számítottam rá, hogy bezúg. Ilyenkor nem félek rajta hagyni.
Hát, gyerekek, fingom sincs, mit csináljak... nézelődöm... a tegnap esti lezárt shortomat (éjszakára nem hagyok nyitva) kicsit sajnálom...
Törölt felhasználó2011. 02. 22. 10:18
Tegnap este rohadt nagy shortot nyitottam EUR/JPY-ben, szerencse, hogy nem raktam rá stopot, mert miután lefeküdtem felszúrt 114.20-ig. Eddig még nem piszkáltam ezt a párt, csak azt látom, hogy sokkal jobban lemozogja a parákat, mint az eurodollár.
109 - 110 között gondoltam zárni. Mivel eddig nem nagyon nézegettem, ha van tapasztaltabb tréder, kérnék egy kis megerősítést vagy véleményt. Meddig mehet?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.