sejtettem......ez így nem túl jó hír :( én nem skalpolok, ám 1 percesen kereskedek...és sokszor kellene 3-4 pipre tennem az sl-t.....úgy lenne optimális a kockázat/hozam....észrevettem h nem engedett sokszor nyitni ezért kérdeztem rá.....oanda beenged 2 pipre és 0.9pip a spreadje, de a platform az nagyon hulladék, meg sem közelíti az mt4-et :(
mindegyiknél van ilyesmi limit , bármelyiknél probálkozól .. én nyomom más platformon is , de ott is megvan ez a szabály .. ha nem lenne , akkor lehetne variálnod állandóan a spread-del -vel -el /franc bele)
üdv....ha jól emlékszem te is mt4-en trédelsz....gondolom neked nagyobb tapasztalatod van mint nekem....az a problémám h a rendszer nem enged 5 pipnél közelebb rakni stopot a vételi/eladási ártól....be lehet vhol állítani h engedjen ??? ( eurusd )
ezzel a donchiennel az a bajom, hogy amikor belevágtam ebbe az egészbe, akkor azt
mondtam magamban [soda] te ezt most megérted, [.] nálam minimum egy spektral analizisnél
kezdődik az 'árfolyam' elemzés, ] technika , technika, high-tech, elmélet (főkomponenstől,
a deriváláson át, sok matemetika)
- a trader viaskodik a kutatóval, (tudod én ilyen
felfedező csávó vagyok) ha nem tudok valamilyen
techniakai újítást csinálni akkor azt már ki is dobom;
:-)
na ez a bajom a donchiennel talán (hogy nem
én találtam föl);
mindegy majd még írok, most megyek és
beszennyezem a zene topicot is;
ui.: Ichimouku is csak azért jó, mert ismeretének
hiányában feltalátam, aztán látam és rájöttem
hogy ez ugyan az amit én csináltam || mindegy
ez egy olyan kereszt amit a fasz tudja miért
cipelek, majd kiderül, (azt vallom hogy nincs
ingyen ebéd, ha sikeres vagyok a tőzsdén
akkor legalább valami kell amiért ezt kiérdemeltem)
Te figy..: jojozok rajta már egy ideje, hogy ingyen
Amibroker videokat tegyek a netre, de
-ingyé csinálnám, -de ez olyan nem tudom,
luzerség? etikus?
- nem tudom, tanuljanak ők is?
- ha tanulni akartak volna akkor kijárták volna magutól is; nem tudom, nem tűnik jó ötletnek
- ugyanakkor meg sokan megérdemelnék hogy
legyen valami ami mentén el tudnak indulni;
ui. | én maradok soda (tudod, pénz mosoda :P
A szerencsétlen forex traderektől meg OFF bocs;
A trendre egyébként van jobb ötletem is mint
a donchian (tudod, pl, beforgatni irányba)
a donchian csatorna nem egy mindenevő cucc, az csak trendben és egy meghatározott szisztéma , stratégia szerint működik .. Ismersz olyan indit ahol mindig és mindenkor a tutit mutatja ? Ehhez kellett volna a film , csakhogy ezt a filmet nem rakhatom fel ..
arról nem is beszélve , hogy különböző indik , más és más emberekhez passzol .. van aki ezt használja , van aki azt .. és van aki egyszerre hármat is sőt ! van aki telerajzolja úgy a chartját , hogy úgy kel kibogarászni hogy hol vannak közöttük a gyertyák..
sokáig prószáltam az ichumuki kankót is , de az meg nekem nem jött be (más meg isteniti)
ha így fojtatjuk akkor (az evolucios vonal valahogy
így fog kinézni,
soda (that is me) >> szoda (that is you) >> baszod.a ( what will be the next ); (uszoda);
- csak poén volt,
te, szerintem ez a schafermeir dolog a donchienekkel úgy ala natur nem működik,
nehezen adaptálható az idegrendszeremhez
- különben működne, sokszor kiüt, kevészer
nyer, de akkor nagyot, [hm..] türelmesnek kell
lenni hozzá, [..] akkor már inkább az Ichimouku
a stockra ránézve úgy néz ki hogy az sp fordult azóta (különben sem hittem neki hogy komolyan gondolja) kis visszakorrikkal , úgyhogy itt sincs gond .. Aminek kell mennie annak kell mennie , bárhogy és bárki bármit mond .. A cégeknek kell még jó pár mrd dodo a puttonyukba ..na ! Dumálhat itt börni meg akárki fundásan és nem , a zsozsónak mennie kell töretlenül , mert ha nincs megfelelő tőke akkor ha van ha nincs QE meg egyéb nyalánkságok , akkor megdől az egész hóbelebanc úgy ahogy van ..
no .. most értem vissza és nem ütött ki a genya sőt! mintha még akarna , úgyhogy a csúszót ki a követő stoppt be .. a dji 30 -t ( és nem dax30 basszus) is hagyom még kabalának az is megy felfelé ..
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.