hogy megint abba hibába esem , hogy amit kigondolok azon ha elkezdek engedni magamnak rajta vacillálni ..és ha vacillálok akkor nem teszem meg ... a hatira gondoltam reggel eladok vagy 10 majd 15k-t emiatt a holnapi nap miatt ... a tett halála a vacilla / mint már megannyiszor grrrrrr...
én ugyan most nem játszom ma már meg , de szetm utsó beszállás van/lesz a juróra ha fordul a támaszon és 1.374 körüli alá megy akkor nekiindulhat 36,5 -nak és korri után 35,5 -re - pláne hogy holnap nem lesz us .
( no de aztán pénteken lehet nagy a meglepi ! egy két hét és kezdődik a mikulás rali .. a terepet már most készítik elő neki vajon ? )
sztem a sp csak korrigálja a pár nappal ezelőtti hirtelen örömködét , de a trend az megvan ... én úgy gondolom , hogy idén már a nagy indexek nem fognak komolyan lefordulni sőt ! , nekem a meglátásom , hogy a sp 1,4K környékéig megy fel , mivel sztem az a határ ahol már bírnak elég zsével a társaságok ( amiből még mindig cirka 10% hiányuk van összességében) ... lehet fundálgatni , de a lényeg a zsével való normál kitömése a cégeknek . Na azon a valamilyen szinten viszont lehet majd idegelni és agyalni .
ezért ez a dodo erősődés és juró fel és lejtmenetet egy időleges cuccnak tartom .. dodo már ott van , ahol már nagyon óvatosan mehet csak lefelé az alsó szintektől (lábujjhegyen ) , bazi nagyot már annyira nem képes zuhanni mint pár hete hónapja és egyfolytában .. ( ez a két évig esik - az meg sztem kacsa , több okból is )
hajnalban vettem jurót 1.376 -n , amit tíz óra után (szinte közvetlenül a hsz-m után ) fordítottam 1.3808 -n, amit azóta szintén zártam 1.3764 -n
(közben még az aud-l is mahináltam egy kevesett )
most már pihi van ezekkel mára
10.29 .n nyitottam usdt japánoknál 80.49 -n . majd még rá 31 -n 80.28-nál majdnem éjjel, amik azóta is futnak (2 lot)
Lehet h humbuk, de a hírek, tények leképezése.
Én nem vagyok olyan tájékozott csávó, hogy fundás pozit nyithassak, ráadásul nekem egy pozi megnyitásakor kell stoppot tennem, mivel nem vagyok gép előtt non-stop.
Nehéz ügy ez Porti barátom, és nem gondolom, h nincs igazad. Viszont nekem tréder fejjel kell gondolkodnom, különben oda a tőkém, amit védeni kell! (buktam én már nagyot!) :))
Fúú ez nagyon globál mondat aszem, és megint nagyon messze visz. :)
Szerintem nem állt le minden, viszont a fejlett gazdaságok fogyasztása esett, és ezen szinten most gyakorlatilag stagnál. Vagyis a fejelett gazdaságok az exportra akarnak koncentrálni, mint felvevőpiac, ezért van devizacsata.
Szvsz USA szopóágon van jelenleg a magas bérek miatt, ézrt nincs más út mint az infláció. Viszont a 600 mrd$ szerintem igen csekély zseton annak érdekében, h térdre kényszerítse Kínát.
Vagyis marad a TA és csártfigyelés. Én átálltam M15-re, mert szerintem a piac sem tudja h merre.
...csak a long volt meg p stoppal, amit ki is szedett....shortot nem nyitottam, mert összességében ez a szint nekem meglepő. Megint fingom sincs merre...megmondom őszintén.:)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.