Ha ezt én lejjebb várom mondjuk egy D és E még a héten összejöhet? Ma még leteszik 5800ra aztán csak csorgás konszolidálódik +- 20 pont, hétfőn onnan fel. A megszámozott szerkezetbe D és E passzolna?
Azért volt olyan eset is, hogy a covid idején zárolták a kanadai tiltakozók bankszámláit. A napokban pedig újságírók számláit fagyasztották be talán Németországban, mert nem a hatalom érdekeinek megfelelően nyilatkoztak. Nekem sajnos nincs, de én már 700 dollárnál is szkeptikus voltam, szóval az idő bebizonyította, hogy én vagyok a kevésbé okos, hogy polkorrekt legyek.
Ez is valami! Ha valamit nem értesz, hogyan tarthatod szemfényvesztésnek? Akár elbeszélgetsz róla a chatgptvel kb. minden kérdésedre választ fog adni, meg leírja miért értékes. Érdemes időt szánni rá.
Például normál állampolgár se feltétlen szeretné, ha egy állam bármikor nullázhatná a vagyonát, adók stb. formájában. Aztán ott van az a pár milliárd ember aki diktatúrában él és nem bízhat semennyire sem a kedves vezetőjében. Tudsz kontienensek közt pénzt küldeni percek alatt fillérekért? Kétlem. Tudod a valóságban hányszor megakadnak ezek a bankokon? Van gyorsabb blokklánc ez tény, kevesebbet is fogyaszt ez is igaz, cserébe viszont sokkal kevésbé biztonságos (kevesebb pénz és energia kellene mondjuk egy rosszakaró államnak, btcnél már lehetetlen ennyi energiát meg vasat összeszedni amivel támadni tudnák a hálózatot).
Bevallom én sem a jelentöségét sem a működését nem értem teljesen tisztán, nagy szémfényvesztésnek tartom az egészet! Ellenben bevallom, hogy óriásit tévedtem vele kapcsolatban és simán el tudom képzelni az 500k-s árat is!
Elég nagy baj van a világban, hogy a világ legerősebb államának az elnöke, a bitcoint használja saját bizniszének pörgetésére, visszaélve hatalmával. Gondolom az elnöki fizetéséből nem tudna megélni, kell mellette még bizniszelnie is.
Ki kell, hogy ábrándítsalak de már most is kvantumbiztos amíg nem küldesz a címedről csak tárolod. Gondoldo egyébként, hogy nem teszik teljesen kvantum rezisztensé mire ez aktuális lesz? Csak nézik ölbetett kézzel? :)
Az ár amit kifizetsz, az érték, amit megkapsz. A coinoknál ez köszönő viszonyban sincs egymással, mivel a bitcoin nem is létezik, csak a lábnyomát tartják számon. Ezért is ellophatatlan, mert nincs mit. :-)
Meguntam, hogy a valótlanságaidat iparszerűen cáfoljam, nem ér annyit. Leírtam az évek alatt elégszer. A bitcoin ára engem igazol, te meg úgy vezeted félre aki hallgat rád akarod.
Közgazdasági jelentőség? Nagy szavak egy értéktelen digitális jel lábnyomáról. Ezzel etetik a piramis építőket. A 95%-a 100 coinbáró kezében van és azok manipulálják a piacot a saját szájízük szerint. Ha a micro strategy nem fogja soha eladni a BTC-t, miből fogja fizetni a hitel kamatait? Ja, majd kölcsön adja és majd más fizeti a kamatokat. Akinek meg kölcsön ad, azoktól meg felveszi majd a hitelt.
A GRYP hevenyészett számítás alapján kb. 0,49 USD-t ér + iparági felérat, kb. 10-20%-ot. Legyen 0,6 USD, de egy centtel sem több. Ezt kell visszaáraznia a piacnak.
Mekkora lesz az American Bitcoin vagyona? Most a GRYP 89.574.000 USD piaci kapitalizációval rendelkezik. Ahhoz, ebből matekra is jó üzlet legyen 2% tulajdonnal, az nálam kb. 3x szorzót jelent. Tehát 90 milla x 3 = 270.000.000 USD-re kell utazni. 2%-kal számolva ez akkor érné meg, ha az American Bitcoin vagyona kb. 13.500.000.000 USD lenne. Erre nem látok sok esélyt. 2x szorzóval is kb. 9.000.000.000 USD lenne. Itt már hozam/kockázat is romlik.
Most nem tudom kiturni, de ha jol emlekszem a tobbsegi tulajdonos pedig a DOMH lesz az ABTC-ben, ami az uj ceg lesz. A biztonsag kedveert vettem DOMH-t es GRYP-t is. Nem lenne meglepo, ha valoban meghuznak mindkettot a kozeljovoben.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.