Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
Az a baj ha esnek a részvények ebből a haszonból fedezik le . Ha megindulnak a részvények azokat kezdik visszavenni ..Ezüst akkor bírt csak emelkedni ha Amerika épp erőteljesen emelkedett . Egyenlőre még nem engedték el az 50 USD -t . Ha elengedik akkor 47 környéke a következő szint . Én lejjebb tettem egy adag certit .Most várok . Szívem szerint bővíteném itt is . De elnézve a hangulatot inkább még nem ..
!köszi minden segítség jól jön :-) nyomtam lájkot ... lassan majd döntenem kellene ... még Amerika nyitása előtt ... nem nagyon akarnak észhez térni, kicsi fel majd le, majd fel és most megint le ..
! köszi , én még kattogtatok összevissza próbálok okosodni, de még nem vettem ... sajnos a Nasdaq-t is korán vettem a múlt héten ... elég rossz passzban vagyok. :-) !
odaértünk a koncertre, benézünk a pajtimmal a terembe és látjuk, hogy ülős a koncert - szépen sorban lerakva a székek, mint egy színházban
a 3. szám után megkérdeztem a Pétert, hogy lehet-e táncolni - a Kirschner válaszolt, hogy persze, hogy a fenébe ne lehetne, ha gondoljuk a székeket is széttolhatjuk
na ott akkor egy páran azért jöttek táncikálni - mondjuk engem az sem zavart volna, ha senki nem jött volna, ugyanúgy végigugráltam volna az egészet :-)
Igen, az ezüst teljes tanácstalanság nálam. Két hatalmas heti gyertya ami izgi volt lekereskedni, de hogy lehet-e még a közeljövőben ilyen? Szerintem sokan megégették magukat, vagy csak beragadtak ... https://invst.ly/1dftna Én pihizek az ezüstben most ... https://invst.ly/1dftyt
-Jó napot! Private Banking friss:-Ezüst.-Az árfolyam három napja ismét megtörte az emelkedést, és ha az 51,63-as szint alatt marad, folytatódhat a rövid csökkenő trend. Alul a 46,8 alatti zóna lehet long keresési hely, míg felül a 54,68 körül található erősebb ellenállás. Ellenállások: 54,68; 56,25. Támaszok: 43,75; 42,18; 40,63; 39,06; 37,5.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)