Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
az árfolyamból rájöttem!:) Nem nagyon érdekelt az OTP, de hétvégén bűvöltem egy kicsit a chartját. Még átnézem, mert három idősíkon is próbáltam összehozni és feldobom ide!
Szia. Mikor látsz egy nagyobb csobbanási lehetőséget Pingusnak?Még szárítkozik a napfényen a legutolsó nagyobb csobbanás után :D Üveggömb szerint 22.500 elesne,ismét 20K irányába nyílna meg a tér. Nagyobb emelkedés meg 24.740-nél induló réstöltés után jöhetne. Mostanában már a hosszabb távú mozgási lehetőségek is érdekelnek,ezért megköszönnöm a rálátásod.
Sajnos elnéztem, és Nem eladtam a BUXTS-t amit pénteken tévedésből megdupláztam ... és annyit csörgött a telefon, hogy Nedden 9:30 után nem adtam el ... most csak termeli a veszteséget ... na de majd ebédután újra megpróbálom ... ha addig kitart a menetelés.
Ez az most nem a hazai problémákra fugyelnek hanem usa menetelésére elég jó pluszba kezdte a Bet Nemtudja v.ki holnap milyen certiket vezet be a certiterméket mahinálo erste? Gondolom Eurbund tl ot nem vezet be mert erről már három hónapja elfeledkezett csak az eurbund ts sort certik vannak dehát ez olyan eggyoldalu ha nem akarnak bevezetni eurbund tl certiket akkor a sort kötvénycertiket nyugodtan kivezethetik Merthát azért úgy lenne fer hogy a certik két oldalán azér be lehessen szálni "igy lenne egyensulyba a mérleg két oldala" Esetleg tzdja v.ki hogy ezt hogy bevezessenek Eurbund tl certiket ezt kérni kell tőlük itásba hamár maguktól nem adja ki az eszük??
Eddig kb. várakozásnak megfelelő, nyitásnál jobban figyeltek a vámháborús éppen pozitív fejleményeire,mint a saját házunk táján alakuló kedvezőtlen kilátásokra. Technikailag réssel fel nyitott naposon,amit gyorsan betöltött,majd maradt is alatta. 23.800 továbbra is ellenállás, köv. 24.300 ..gyengébb támasz 23.500 környéke ,majd 23K.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)