Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
A nemet elliott elemzom mint ha nem lenne kovetkezetes. A vasarnap esti elemzeseben a make or brake szint kb 29, 6 usd volt, es long ot javasolt. A mai elemzesben a make or brake szintet 26,x usd re csokkentette, es tovabbra ia longot javasolt. En nem ertem ezt.
Sikerült összehoznom megint, de lehet, hogy többször nem tudom előhívnom! Csak sacc/kb. nem ezred pontosságú és tévedhetek is! Szóval az egyezések a 2400 környékére mutatnak, vagy a funda átírja majd! XAU/USD/D https://ibb.co/R3pQ3Bh https://ibb.co/6rxJ569
Komolyan mindkettőben csak a le-le-le út van? Mélyebbre, mint ezelőtt? El kell adnom szinte mindent, és visszavenni alacsonyabb certiből. Félreállni nem nagyon merek, történik valami háborús gebasz, az arany meg kilő pillanatok alatt.
Mar karacsonyi mamorban uszom, es nem foglalkoztam a heten semmivel se. Valaki lenne olyan kedves es összefoglalna nekem a heti kamatdontest es azokra erkezett reakciokat es tovabbi varakozasokat, hogy mit jelenthet mindez 2025-re nezve ? Probaltam visszaolvasni mindent, de egyelore nincs idom, total elvesztem, pedig ahogy latom pörögnek az esemenyek. Szuper halas lennek!
XAU-nál mérve, le kellene jönni 2400 környékére. Nem tudom a napost feltenni, mert állandóan lefagy az arany chart, de megpróbálom órásra rászerkeszteni! Nem ígérem...
Kivéve, ha épp shortolja a haverokkal. Életveszély lesz a következő 4 év. VIX-et kellene venni 2 irányba minden kinyilatkoztatásakor. Nem tudom lesz e 3000-es arany, és 35-38-50-es ezüst. Kétségeim támadtak.
Amíg az ezüst vergődik a nagytesójával együtt, át kellene térnünk nasdaq, sp500, esetlegesen dax trédekre. Hát Trump úgyse engedi esni a rv piacot nem? :D
Kéne egy olyan tavasz majd mint idén aranyban ezüstben. Akkor az jó kis emelkedés lehetne. Egyébként már majdnem túladott naposon is, ebből biztosan nem lesz 26 dolcsi, de még 28 se érdemi korrekció nélkül. Ff mit mondasz ?
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)