:)
Én Eu párti vagyok, és nehezen viselem, ha az aranytojást tojó tyúkot azok ostorozzák, akik belőle élnek. Ennyi.
Azzal együtt, hogy szerencsére kivontam magam már nagyon régen ebből a borzalomból, ami Magyarországon zajlik, de mégis a hazám, jót akarok neki...
Jah es a CDU is nagy folenyben talan nyerni fog,ami a papirforma es a piac az elvartat meg vagy nem reagalja le vagy shortolja...Olvastam valami elemzeseket is,hogyha Merkel nyer akkor nem varhato erdemi elmozdulas.
Cot:link
Törölt felhasználó2017. 09. 24. 18:43
Hali!SzarvasVadasz engem is erdekelne az elemzesed:solyommark1994@gmail.com
Amugy Cot adatok elemzesehez ert valaki?Nincs egy jo kis short jel benne az EURUSD-re? Ugye csak alapjaban ismerkedtem meg a Cottal,de Large Speculatororok leepitenek a comercials lassan csokkentik a shortot es ugye a kicsi befektetok meg nagyon longban vannak(mert a kicsik,altalaban rossz oldalon allnak).Meg en a chartba is bele latok egy fej/vallat...
Csak kezdo vagyok,nem allitok semmit csak erdeklodom olyantol aki ert is hozza.
Sziasztok!
Van köztetek olyan, aki frankfurti certifikátokon keresztül spekulál devizakeresztek mozgására? Lenne hozzá kérdésem, hátha jobban ismeri a témát, mint én...
Értem én de én regisztráltam és vissza is igazolt,én ott kértem az elemzést,és mosteg vagyok sértődve:).Egyébként még vadi mellett ott van Csoli mester szintén szeretem amit ír.Csak ő másképp!
EUR/USD