Dollár futi: mutatom akkor egy jelenleg még érvényes múlt heti számozással a jelenleg elsődleges scenariom. A rajz arra utal, hogy a következő pár hétben aljat formálhat a dollár. Ha valami hasonló lefutással / szinteken valóban elhalna az esés, az ezt követő dollár erősödés jellege lesz a kérdés. A rajz szerinti scenario esetén legalább duplacsúcs a párhónapos cél, amelyhez első körben 98 impulzív szerkezetű törése a minimális előfeltétel hetes fölézárással. Ez alatt elhaló hármas szerkezetű (= korrektív) emelkedés esetén valószínű, hogy nincs kész az esés (nem elfeledni, long határ mélyen van ~85 körüli, 2013 júliusi csúcs).
Napos:
link
Ugyan....nem kell válaszolnod, Te is látod h mindig van valaki aki szándékosan keresi a konfliktust.
Vadi, inkognitóban nem néznél meg minket a tőzsdei találkozónkon?!Szeptember 15 Szentendrén....de még jövök "reklámozni"Látom h hasznos, Te meg büszke lehetnél h ránk.....;-)
Hagyjuk már a hülyeséget. Dollár vonatkozásában többször elmondtam itt a véleményem eléggé részletesen kommentálva is, képekkel együtt. UHuf-ot eddig kétszer jeleztem idén, hogy nem kommentálom itt, akkor ez legyen a harmadik alkalom.
2017. március 05. | 15:57 (#14901):
link
2017. április 23. | 09:43 (#15362):
link
Mostani állapot:
link
ui.: UHuf-ról egyetlen emberrel beszéltem személyesen, az USA-ban él és kérdezte a véleményem még 290 környékén, 260 körüli szintet valószínűsítettem akkor neki pár hónapos távra. Pár napja együtt vacsoráztunk és szóba hozta, hogy akkor elképzelhetetlennek tartotta...
Én azt olvastam tőle, talán tavaly november körül, hogy aki 2017-ben a forint ellen fogad, annak nehéz pillanatai lesznek, (azaz erősödni fog a forint), lehet nem jól értelmezted amit írt...........!!!
EUR/USD